Bierzemy się za organizację spotów i zjazdów na Podkarpaciu!
Bierzemy się za organizację spotów i zjazdów na Podkarpaciu!
Cześć wszystkim
Apel do wszystkich z Podkarpacia - "Przyjeżdżajcie na spoty!!!"
Żeby lepiej to zacząć organizować spoty to proszę wszystkich chętnych o swoje namiary na Priva, najlepiej numery telefonów lub maila (chociaż tele będą pewniejsze bo każdy sms-a odczyta)
Piszcie i będziemy działać
Jest tyle ludzi z Podkarpacia na liście a na spoty przyjeżdża garstka. Możliwe że niektórzy nawet kompa nie włączają ostatnio i dlatego bierzemy się za robotę proszę Państwa :mrgreen:
Piszcie namiary - czekam do połowy grudnia i przed świętami robimy jeszcze spota w tym roku
P.S. Norek_PB podsuną mi dobrą myśl.
Oto Nasze oficjalne konto na NK Zapraszam do zapraszania do znajomych. Będziemy tam wrzucać info o spotach i o czym sie da
>>>>> Oficjalne NK Podkarpackiej grupy AUDI 80 <<<<<
Apel do wszystkich z Podkarpacia - "Przyjeżdżajcie na spoty!!!"
Żeby lepiej to zacząć organizować spoty to proszę wszystkich chętnych o swoje namiary na Priva, najlepiej numery telefonów lub maila (chociaż tele będą pewniejsze bo każdy sms-a odczyta)
Piszcie i będziemy działać
Jest tyle ludzi z Podkarpacia na liście a na spoty przyjeżdża garstka. Możliwe że niektórzy nawet kompa nie włączają ostatnio i dlatego bierzemy się za robotę proszę Państwa :mrgreen:
Piszcie namiary - czekam do połowy grudnia i przed świętami robimy jeszcze spota w tym roku
P.S. Norek_PB podsuną mi dobrą myśl.
Oto Nasze oficjalne konto na NK Zapraszam do zapraszania do znajomych. Będziemy tam wrzucać info o spotach i o czym sie da
>>>>> Oficjalne NK Podkarpackiej grupy AUDI 80 <<<<<
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 21:37 przez bartekziomek89, łącznie zmieniany 2 razy.
Może byc i Przeworsk
Albo najlepiej jak każdy odda głoś gdzie by mu było lepiej dojechać:
- Rzeszów
- Dębica
- Sędziszów Małopolski
- Dynów
- Przemyśl
- Jarosław
- Przeworsk
- Łańcut
- Leżajsk
- Sokołów Małopolski
- Nisko
- Tarnobrzeg
- Mielec
- Kolbuszowa
Jak na razie mi tylko tyle przychodzi na myśl
Głosujcie gdzie by wam było najlepiej np ja jestem z okolic Rzeszowa więc mi najlepiej będzie:
- Rzeszów +
- Dębica +
- Sędziszów Małopolski +
- Dynów -
- Przemyśl -
- Jarosław -
- Przeworsk +
- Łańcut +
- Leżajsk -
- Sokołów Małopolski +
- Nisko -
- Tarnobrzeg -
- Mielec -
- Kolbuszowa +
Proszę o wasze głosy Trzeba rozruszać to Podkarpacie
Albo najlepiej jak każdy odda głoś gdzie by mu było lepiej dojechać:
- Rzeszów
- Dębica
- Sędziszów Małopolski
- Dynów
- Przemyśl
- Jarosław
- Przeworsk
- Łańcut
- Leżajsk
- Sokołów Małopolski
- Nisko
- Tarnobrzeg
- Mielec
- Kolbuszowa
Jak na razie mi tylko tyle przychodzi na myśl
Głosujcie gdzie by wam było najlepiej np ja jestem z okolic Rzeszowa więc mi najlepiej będzie:
- Rzeszów +
- Dębica +
- Sędziszów Małopolski +
- Dynów -
- Przemyśl -
- Jarosław -
- Przeworsk +
- Łańcut +
- Leżajsk -
- Sokołów Małopolski +
- Nisko -
- Tarnobrzeg -
- Mielec -
- Kolbuszowa +
Proszę o wasze głosy Trzeba rozruszać to Podkarpacie
Bartekziomek dla Ciebie za zainteresowanie się tym problemem.
Ja proponuję rozpoczęcie i zakończenie sezonu w Rzeszowie a co miesiąc spot w jakimś innym mieście i to nie koniecznie na podkarpaciu.
Można łączyć przyjemne z pożytecznym .. jakieś grillki i te sprawy .. integracja z ludźmi z innych województw.
Jak dla mnie jedynym problemem mogą być terminy spotów bo tak się składa, że pracuję na 4brygadówce i cały wolny weekend mam raz na cztery miesiące więc proponuję ustalać spoty na piątki, soboty i niedziele.
Zapraszam do debaty .. <ok>
Ja proponuję rozpoczęcie i zakończenie sezonu w Rzeszowie a co miesiąc spot w jakimś innym mieście i to nie koniecznie na podkarpaciu.
Można łączyć przyjemne z pożytecznym .. jakieś grillki i te sprawy .. integracja z ludźmi z innych województw.
Jak dla mnie jedynym problemem mogą być terminy spotów bo tak się składa, że pracuję na 4brygadówce i cały wolny weekend mam raz na cztery miesiące więc proponuję ustalać spoty na piątki, soboty i niedziele.
Zapraszam do debaty .. <ok>
Tak brawo dla kolegi bartekziomek89, za reaktywacje Podkarpacia, przy okazji przesieje się osoby które na prawdę uczestniczą w tej społeczności a które zarejestrowały sie z ciekawości bądź tylko iż im coś trzeba było.
Ja pisałem jakiś czas temu iż zapraszam serdecznie do Radymna do Przemyśla nie daleko więc można by zrobić dwa w jednym tym bardziej że do Przemyśla nie jest daleko. Lecz miejscowości nakreślone przez bartekziomek89, są <ok> , tylko trochę chęci, wolnego czasu ^_^.
Ja pisałem jakiś czas temu iż zapraszam serdecznie do Radymna do Przemyśla nie daleko więc można by zrobić dwa w jednym tym bardziej że do Przemyśla nie jest daleko. Lecz miejscowości nakreślone przez bartekziomek89, są <ok> , tylko trochę chęci, wolnego czasu ^_^.