[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak ja wszywalem to mialem ta sama gadke, ale uznalem ze to tak niesamowicie szpeci mi auto z dachem ze musi byc zrobione, nawet jezeli by kosztowalo tyle ile nowe poszycie... z tym ze gosciu zaraz pozniej powiedzial ze to ori material wciaz wiec, nic nie powinno sie stac i po hula jeszcze ladnych pare lat
Pożar garażu i fotki zimowe
UPDATE 2010-12-03
1 grudnia mało brakowało bym stracił moje audi. Garaż obok doszczętnie spłonął, wraz z busem zaparkowanym wewnątrz. Straż pożarna walczyła z żywiołem 2 dni. Ale tak jak niektórzy mówią, w czepku jestem urodzony i mój garaż przetrwał, mimo iż otaczały go komórki z węglem i drzewem ;] w czasie akcji straży wyjechałem audi i pojechałem na myjnię zmyć sadzę. Oto fotki:
A to fotki zrobione następnego dnia, po nocy pod gołym niebem
1 grudnia mało brakowało bym stracił moje audi. Garaż obok doszczętnie spłonął, wraz z busem zaparkowanym wewnątrz. Straż pożarna walczyła z żywiołem 2 dni. Ale tak jak niektórzy mówią, w czepku jestem urodzony i mój garaż przetrwał, mimo iż otaczały go komórki z węglem i drzewem ;] w czasie akcji straży wyjechałem audi i pojechałem na myjnię zmyć sadzę. Oto fotki:
A to fotki zrobione następnego dnia, po nocy pod gołym niebem
Auto stało tylko jedną noc na dworzu. Nic mu śnieg nie szkodzi. Drogi były sypane solą, ale na rantach nic a nic nie widzę. Auto czyściutkie od wczoraj wieczorem stoi w innym ciepłym garażu, a do starego już nie chcę wracać, bo ten ogień był dla mnie złym znakiem. Szukam innego garażu. A na tych oponach podjechałem pod sporą górę bez buksowania, a moja dziewczyna toyotą na 3 letnich zimowych Barumach nie mogła. Musiałem jej pomóc i wjechać z dużego rozpędu. Możecie sobie wyobrazić moje zdumienie. Gdy zacząłem przyglądać się swoim oponom dostrzegłem napis M+S <ok> czyli mam opony wielosezonowe.
W zimę nie śmigam cabrio. Ale mam nawet zimowe 15" z nowymi oponami Dębica. Chce ktoś kupić?
A dolne listwy gumowe niestety przydałoby się wymienić ale szkoda mi na to 1000zł, bo tragedii nie ma. Wolałbym chyba pochromować trochę rzeczy pod machą.
Na razie trochę pauzuję z tym cabrio, bo mi się lekko znudziło... rozglądam się za A4 Cabrio.
W zimę nie śmigam cabrio. Ale mam nawet zimowe 15" z nowymi oponami Dębica. Chce ktoś kupić?
Były lakierowane i zostały krzywo przyklejone ;/ nie chce mi się do tego dotykać. Poza tym drzwi się obwisły z obu stron, tylna klapa i maska też jakoś siadły od tego twardego zawiasu muszę poregulować trochę po tej mroźnej zimie Z tyłu wymontowałem głośniki.gornik pisze:Listwa od prawych drzwi Ci odłazi i paskudnie, że ktoś wcisnął Ci głośniki
w kieszenie boczków.
A dolne listwy gumowe niestety przydałoby się wymienić ale szkoda mi na to 1000zł, bo tragedii nie ma. Wolałbym chyba pochromować trochę rzeczy pod machą.
Na razie trochę pauzuję z tym cabrio, bo mi się lekko znudziło... rozglądam się za A4 Cabrio.