Byłem dzisiaj sprawdzic parking Jest troche sniegu :mrgreen: da się polatać quattro Takze do niedzieli o 15:00 na parkingu przy willa port mape dodalem wczesniej :lol:
P.S. eSPe przyjezdzaj Ja tez wiele razy bez fury bylem na spotach w Warszawie...
Hej my nie dojedziem właśnie jesteśmy na Śląsku i oglądaliśmy auto do kupna ale nie było warte. Dopiero jutro wyruszamy spowrotem. Byli my w samych górach w Wisła Czarne, śniegu co nie miara, super quattro pogoda <mikolaj> <mikolaj> <mikolaj> Jutro jak wrócimy wrzuce foto poglądowe <ok>
Pozdrawiamy
lepiej byście do Ostródy przyjechali, chłopaki się starają zorganizować pierwszy spot a wy się trzymacie Olsztyna... a no do Iławy też mieliście przyjechać
lowslow89 pisze:lepiej byście do Ostródy przyjechali, chłopaki się starają zorganizować pierwszy spot a wy się trzymacie Olsztyna... a no do Iławy też mieliście przyjechać
No Ja napewno będe :mrgreen: trudno ile osob bedzie tyle będzie :-|
panowie ostroda ilawa.zapewniam was ze przyjedziemy do was.poprostu trzeba na spokojnie ustawic pewne zeczy i dostosowac sie do wszystkich i bedzie oki.nie unizam waszej rangi w zadnym stoponiu ale u nas jest po kilkanasice aut z roznych forow.trudno jest w krotkim czasie zgrac wieksza ilosc autek...zaproponujcie jakas sobote na miesiac przedtem i oboiecuej ze sam zbiore te kilkanasice autek.musimy do was w koncu sie wybrac bo wy do nas nie bedziecie tez chcieli przyjezdzac...