[B3 1.8s] Pierścienie podnoszace zawiesznie
[B3 1.8s] Pierścienie podnoszace zawiesznie
Witam tak jak w temacie . Posiadam bardzo niskie zawieszenie jedynie 6cm od ziemi znajduje sie ta pokrywa platikowa pod silnikiem. Czy wystarczy zakupic takie piescienie by podniesc audi przynajmniej troche. bo dzisiaj spadło u mnie jakies 20-25cm sniegu i jest do d*py zle sie jezdzi ociera snieg o plastik i wgl.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 10:35 przez kangol666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dlatego ja osłonę zrobiłem sobie z metalu. Czasem uderzy w nią jakaś bryła lodu, osłona zabrzęczy i tyle :lol:kangol666 pisze:jest do d*py zle sie jezdzi ociera snieg o plastik i wgl
Co do twojego tematu, to masz za pewne jakieś zawieszenie sportowe. Takie gumy mógłby ci pomóc, ale to zależy od typu twojego zawieszenia, jakie masz sprężyny itp. Jeśli będziesz miał jakieś twarde to po włożeniu gumy między dwa zwoje jednocześnie wyłączysz je z pracy co może sprawić że będziesz miał auto jeszcze twardsze.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Z maski od Passata :mrgreen:kangol666 pisze:a Jak zrobiłes ta osłone?? tzn z czego dokładnie??
https://audi80.pl/a4-b5-18-adr-masa- ... htm#503817
Szczerze bałem się trochę zimy na tej glebie, ale z tą podłogą nie mam już strachu. Na śnieżnych koleinach szura trochę i nic więcej. Lodowych gród na drogach też się już nie boje.