[zachodniopomorskie] Koszalin/Słupsk/Darłowo i okolice
witam. jestem nowy na forum. mam na imie damian i jezdze 80 b3 1.6 gtd przerobiony na b4 ;D pozdrawiam, (dzis mnie w koszalinie 3 chlopakow pytalo czy jestem zalogowany na forum bo na moim swizo kupionym audi jest naklejka www.audi80.pl a wiec jestem na forum) pozdrawiam <mikolaj>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a siemanko, siemanko kolego. <ok> <ok> <ok>Audi80GTD pisze:witam. jestem nowy na forum. mam na imie damian i jezdze 80 b3 1.6 gtd przerobiony na b4 ;D pozdrawiam, (dzis mnie w koszalinie 3 chlopakow pytalo czy jestem zalogowany na forum bo na moim swizo kupionym audi jest naklejka www.audi80.pl a wiec jestem na forum) pozdrawiam <mikolaj>
ja byłem tym od białej, a ze mną był Marcin (b3 1,6d) i Zwierzak (b4 2,8) <ok> <ok>
no to znalazlem swoich hehe ;D czytajac forum domyslilem sie ze to wy heh a mam male pytanko ... potrzebuje licznika bez obrotomierza do b3... predkosciomierz mi dziala ale nie nabija mi km kurde... nie liczy ilosci przejechanch km... zatrzymal sie na 167tys km...hehe :mrgreen:
[ Dodano: 2010-12-05, 21:17 ]
duzo dales za swoj bolid??? heh
[ Dodano: 2010-12-05, 21:17 ]
duzo dales za swoj bolid??? heh
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
mam w garażu taki, aaale niestety silniczek w nim się zmęczył życiem i przestał też działać :roll:Audi80GTD pisze:predkosciomierz mi dziala ale nie nabija mi km kurde... nie liczy ilosci przejechanch km... zatrzymal sie na 167tys km...hehe :mrgreen:
no ba, hehe <ok>no to znalazlem swoich hehe ;D czytajac forum domyslilem sie ze to wy heh
Witam witam:) w ten week będę w koszalinie:) jeżdżę do szkoły do cku...czasami jestem częściej w koszalinie:) heh a małe pytanko. Macie może problemy ze wskaźnikiem paliwa? Bo mi najpierw zaniżał stan paliwa a później wcale nie pokazuje...muszę zacząć od pływaka z zbiorniku:) pytam bo może i wy macie takie problemy:) heh fajnie by było gdybyście podpowiedzieli mi czy są jakieś niedociągnięcia fabryczne w tych autach:) heh może coś warto zmienić, poprawić lub przerobić od razu:) jeździłem wcześniej golfem 2 1.3cat na wtrysku wielopunktowym:) golfa znałem na wylot bo rdza mi go tak potraktowała że wyglądał jak z poligonu:) hehe nie no żartuje:) aż tak źle nie było:) dojechałem konkretnie silnik sprzedałem za 1900zł i kupiłem audi za te sama kasę:) hehe
Musisz wyjąć zegary i zobaczyć z tyłu na płytce taki stabilizator (mały cybant na trzech nóżkach - jak odwrócisz zegary, to będzie po lewej stronie przy końcu), przetrzyj tam styki, powinno pomóc co do wskaźnika paliwa.
Z chęcią obadam dieselka przy okazji.
Niedociągnięciem jest zyebany tunel na nogi pasażera, innych nie ma
Z chęcią obadam dieselka przy okazji.
Niedociągnięciem jest zyebany tunel na nogi pasażera, innych nie ma