AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
No nie uwierzysz ale były jak nowe, nie wiem jak ale po 3 dniach zrobiły się jak na foto.Słonik pisze:Przyczepie sie do detali dobrze?, jak już malowałeś zawias to kolumny tez mogłeś odświeżyć od razu
Dla Ciebie Słonik pomaluje...

Miałem w planie do dziś postawić 90tkę na kołach, ale przy montażu zacisków stwierdziłem, że należy je sprawdzić. Do wymiany gumy sworzni korpusu – zamówiłem części.
Uploaded with ImageShack.us
Z magazynu zaczynam kompletować części, mam nadzieję, że wszystko zadziała od razu.
Najbardziej obawiam się podłączenia i właściwego poprowadzenia wiązek.
Na foto jeden z pięciu kartonów. Część oczywiście odpadnie, jak elektryka wnętrza, klima itp
Zamontowałem kolumnę kierownicy, pedały pod ustawienie fotela. Niestety jak się jest kurduplem to nie można mieć tak ustawionego fotela jak by się chciało – między słupkiem B/pałąkiem klatki.
Muszę podsunąć fotel znacznie bliżej, co sprawia, że wsiadanie a już wysiadanie jest mega trudne.
Tak musi być. Na razie. W przyszłości montaż pedal boxa umożliwi dowolną regulację
Kompletuje też części do montażu torsena w dyfrze. Może dzięki temu nie będę musiał instalować starej wiązki od blokady DIFF. Im mniej kabli tym lepiej

Humor mam już trochę lepszy, ale przyznam, że po poprzednim weekendzie jak podliczyłem już koszty/czas trwania projektu to byłem podłamany.
Będzie dobrze. dzięki za wsparcie Panowie
Pozdrawiam Grzegorz
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
No lepiej żeby to w praniu nie wychodziło...bo jak motor osadzę to nie mam zamiaru przeciskać się z kabelkami. Pamiętam tą męczarnie, żeby je delikatnie wyciągnąć, 3 dni mi to wtedy zajęło.
Specjalnie dla Słonika, tylko mi nie mów, że Ci się kolor nie podoba.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Wziąłem się za odświeżenie motoru, na marginesie strasznie wielka kupa złomu. Patrząc na niego z profilu nie dziwie się, że 90tka ryje dziobem.
![Obrazek]()
Na dziś starczy, dziękuję sąsiadom za wyrozumiałość. Dobranoc.
![Obrazek]()
Specjalnie dla Słonika, tylko mi nie mów, że Ci się kolor nie podoba.
Wziąłem się za odświeżenie motoru, na marginesie strasznie wielka kupa złomu. Patrząc na niego z profilu nie dziwie się, że 90tka ryje dziobem.
Na dziś starczy, dziękuję sąsiadom za wyrozumiałość. Dobranoc.
- michael80b3
- Forum Audi 80
Sliczny kolorek misiu :* łehehehehehehhe...
A tak na powaznie to sobie poleciałes z ta perła, mi by zwykla emalia renowacyjna wystarczyla
Mysle ze jak by sasiad wpadl z awantura i bys go zaprosil do garazu pokazac mu czym tak spokoj zaklucasz to by zrobil tak :shock: i wrocil z browarem za kilka chwil :mrgreen:
A tak na powaznie to sobie poleciałes z ta perła, mi by zwykla emalia renowacyjna wystarczyla

Mysle ze jak by sasiad wpadl z awantura i bys go zaprosil do garazu pokazac mu czym tak spokoj zaklucasz to by zrobil tak :shock: i wrocil z browarem za kilka chwil :mrgreen:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80