[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
Słonik, dzięki, wiesz że sam to bym g.... zdziałał. Fajnie że sobie wszyscy razem jakoś pomagamy i pchamy te nasze pudła do przodu. Znajdę prace to w tym sezonie się też ostro zmieni.
Miło mi że poprawiliśmy Ci humor, choć spadł śnieg więc i tak pewnie masz non toper banana na twarzy :mrgreen:Słonik pisze:Ha ha ale sie usmiaem, dobry dialog <ok>
Pewnie, trzeba sobie pomagac, konieczniekacper85 pisze:Słonik, dzięki, wiesz że sam to bym g.... zdziałał. Fajnie że sobie wszyscy razem jakoś pomagamy i pchamy te nasze pudła do przodu. Znajdę prace to w tym sezonie się też ostro zmieni.
No wlasnie nie bardzokacper85 pisze:spadł śnieg więc i tak pewnie masz non toper banana na twarzy
Dobra dobra, powiedz ze szkoda Ci ciagle dolewac olej do 1.8t :mrgreen: Swoja droga dawno mnie tu nie bylo i jestem oczarowany sesyjka i autkiem, jak dla mnie autko igla godna pozazdroszczenia <ok>Słonik pisze:Długo by opowiadac. po czesci zadowolony ale juz sie wyjezdzilem musze odpoczac to mnie pewnie znowu ochota najdzie, pozatym straszne kocie łby sie porobily, telepie autem okropnie