Nie przesadzaj jakby nie było tych 25 postów do napisania żeby móc wystawić ogłoszenie to by giełda była zasypana różnymi ogłoszeniami i dopiero był by bałagan a co do tego że zdjęcia trzeba wstawiać to jest po to jeśli wygaśnie link np. z allegro żeby klubowicz mógł zobaczyć sprzedawany przedmiotKrycha pisze:Nie wracajcie do tematu giełdy bo to parodia na tym forum :mrgreen:
Sugestie i problemy z forum
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
goldi j51, jemu chodziło o zdjecie z dowodu a nie zdjęcie przedmiotu
co do bałaganu w tym dziale to chyba od tego są moderatorzy i inne władze. Żeby sprawdzić ogłoszenie,poza tym nie wiadomo jak by było więc nie ma co gdybać :roll:goldi j51 pisze:Nie przesadzaj jakby nie było tych 25 postów do napisania żeby móc wystawić ogłoszenie to by giełda była zasypana różnymi ogłoszeniami i dopiero był by bałagan
Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 14:35 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
A głosować na radnego możesz iść mając 15 lat :?: Musi być jakiś cenzus, tu akurat jest 25 postów technicznych, to tak samo jak z tagami tyle krzyku o to żeby tylko wstawić krótki tag a jak by tego nie było to by było jak na forum fiata http://fiat.auto.com.pl/forum/viewforum.php?f=543 gdzie też jestem zalogowany i żeby coś znaleźć muszę kopać dwa dni te tematy. Więc po co narzekać że się ma mało postów, tak jest i tyle.KoralB3 pisze: No czyli według was uzytkownik który ma poniżej 25 postów może być oszustem..
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jeżeli używasz opery to faktycznie nie widać ptaszkajagna pisze:Nie wiem czy było już to poruszne ale od jakiegoś czasu nie mam możliwości zaznaczenia automatycznego logowania. Nie chce mi zaznaczyć kwadracika. Muszę się za każdym razem logować kiedy wchodze na forum. Macie pomysł co zrobić?
Re: Sugestie i problemy z forum
fajny ten śnieg <mikolaj>
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
teraz dopiero skapczylem o co biega z tym sniegiem ;pszoton pisze:fajny ten śnieg <mikolaj>
u mnie pada tylko u góry strony, jak przewijam na dół to znika ! Tez tak macie?Kolczat pisze: teraz dopiero skapczylem o co biega z tym sniegiem ;p