Audi 100 c3 90' 2.4 D
Audi 100 c3 90' 2.4 D
witam
autko z 90r, pod maska 2.4 D 85km 5 cylinder
Wposazenie
- 4 elektryczne szyby
- podłokietnik (tyl)
- ciemna tapicerka welurowa
Juz zrobione:
- obnizony JAMEXem tyl -35 chyba za wysoko jednak
- zalozone BBS 15 7j
Plany
- zrobic tak zeby bylo idealne
Pare zdjęć
autko z 90r, pod maska 2.4 D 85km 5 cylinder
Wposazenie
- 4 elektryczne szyby
- podłokietnik (tyl)
- ciemna tapicerka welurowa
Juz zrobione:
- obnizony JAMEXem tyl -35 chyba za wysoko jednak
- zalozone BBS 15 7j
Plany
- zrobic tak zeby bylo idealne
Pare zdjęć
no name, czy ja wiem czy taki fajny stary parch
pawel_m, silnik taki sam jak w T4 rozni sie kilkoma rzeczami
Marcin_89, skrzynia zamulasta wiec ten 2.4 nie jest az taki szalony jak by sie moglo wydawac. Motorek klekocze ma przejechane prawie 600 000 i jest w bardzo dobrej kondycji
Marcin_89, skrzynia zamulasta wiec ten 2.4 nie jest az taki szalony jak by sie moglo wydawac. Motorek klekocze ma przejechane prawie 600 000 i jest w bardzo dobrej kondycji
Ostatnio zmieniony 11 lis 2010, 23:37 przez swip, łącznie zmieniany 1 raz.
Stare auta mają w sobie to coś. Jazda nimi jest całkiem inna(IMO) niż nowszymi autami . Silniczek pewnie był zawsze zadbany, skoro dociągnął do takiego przebiegu i jeszcze się bardzo dobrze trzyma?swip pisze:no name, czy ja wiem czy taki fajny stary parch
pawel_m, jesli ktos mysli ze 20 letnie auta maja przejechane mniej niz 400 000 - 500 000 tys km to chyba nie do konca zdaja sobie sprawe o ile maja cofniete liczniki :lol:
Co do zadbanego silnika to raczej poprzedni wlasciciel go strasznie zapuscil...musialem pare rzeczy wymienic zeby to w miare dzialalo...
Co do zadbanego silnika to raczej poprzedni wlasciciel go strasznie zapuscil...musialem pare rzeczy wymienic zeby to w miare dzialalo...