[80 B4 2.0 ABT ] Centralny Zamek
-
- Forum Audi 80
[80 B4 2.0 ABT ] Centralny Zamek
Witam !!!
Niedawno kupiłem sobie Audiczke 80 B4 2.0 ABT i moim chyba problemem jest centralny zamek gdyż pan od którego kupiłem autko mówił ze problem tkwi w pilocie czyli ze baterie się wyczerpały, wymieniłem i nadal nic się nie dzieje . Ale czy jeśli by był centralny zamek to czy przy zamykaniu samochodu kluczykiem każdo z drzwi muszę zamykać odzielnie bo wydaje mi sie ze centralny zamek powinien działać nawet bez pilota zamykając każde drzwi ???? Proszę o pomoc !!!
Niżej pokazuje pilot od centralnego zamka :
Niedawno kupiłem sobie Audiczke 80 B4 2.0 ABT i moim chyba problemem jest centralny zamek gdyż pan od którego kupiłem autko mówił ze problem tkwi w pilocie czyli ze baterie się wyczerpały, wymieniłem i nadal nic się nie dzieje . Ale czy jeśli by był centralny zamek to czy przy zamykaniu samochodu kluczykiem każdo z drzwi muszę zamykać odzielnie bo wydaje mi sie ze centralny zamek powinien działać nawet bez pilota zamykając każde drzwi ???? Proszę o pomoc !!!
Niżej pokazuje pilot od centralnego zamka :
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
zależy czy masz oryginalny centralny zamek, czy dokładany. Miałem dokładny w poprzednim aucie, siłowniki były elektoniczne, nieświadomy kupiłem siłowniki bez możliwości otwierania i zamykania z kluczyka, miałem tylko opcję z pilota, a z kluczyka wszystko musiałem otwierać i zamykać oddzielnie. Może też masz dokładany centralny zamek i działa tylko za pomocą pilotadamianjuve pisze:Ale czy jeśli by był centralny zamek to czy przy zamykaniu samochodu kluczykiem każdo z drzwi muszę zamykać odzielnie bo wydaje mi sie ze centralny zamek powinien działać nawet bez pilota zamykając każde drzwi ????
-
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nie ma żadnej lampki w podsufitce :pA jak z lampka w podsufitówce?
A z ta pompka o ile w dobre miejsce zajrzałem to jest ;p Ale raczej na pewno jest ale czy to wam coś pomorze ??
[ Dodano: 2010-12-11, 17:56 ]
A dodam jeszcze ze ma jeszcze 1 problem który chyba dotyczy również tego tematu . Problemem jest brak podświetlania środka samochodu przy otwartych drzwiach i czytałem gdzieś ze jeśli jest zamotywany nie oryginalny centralny zamek to to jest przyczyna wiec chyba mam nie oryginalny centralny zamek
[ Dodano: 2010-12-15, 18:57 ]
Pomorze ktoś ????
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
No to kolego się zdecyduj pier piszesz że nie ma a później że nie działa. Czyli co z nieba spadła? :roll:damianjuve pisze:Nie ma żadnej lampki w podsufitce :pA jak z lampka w podsufitówce?
A z ta pompka o ile w dobre miejsce zajrzałem to jest ;p Ale raczej na pewno jest ale czy to wam coś pomorze ??
[ Dodano: 2010-12-11, 17:56 ]
A dodam jeszcze ze ma jeszcze 1 problem który chyba dotyczy również tego tematu . Problemem jest brak podświetlania środka samochodu przy otwartych drzwiach i czytałem gdzieś ze jeśli jest zamotywany nie oryginalny centralny zamek to to jest przyczyna wiec chyba mam nie oryginalny centralny zamek
[ Dodano: 2010-12-15, 18:57 ]
Pomorze ktoś ????
-
- Forum Audi 80
Jesli ustawie przycisk zęby świeciło się ciągle to sie świeci ale jak chce ze tylko przy otwartych drzwiach to nie działa ;/A z tym, że po otwarciu drzwi nie działa podświetlenia, może wystarczy przełączyć tym przełącznikiem przy tejże lampce A jak nie to może masz krańcówki poodłączane ( czujniki, które znajdują się w słupkach nad/lub pod bolcami, w które wchodzą zamki)
Kazaliście sprawdzić czy jest pompka to sprawdziłem . Sprawdzałem jest podłączona . A centralny zamek nie działa ;/;/ Jestem ciemny w tych sprawach wiec sięgam porad od fachowców takich jak wy ;p;pNo to kolego się zdecyduj pier piszesz że nie ma a później że nie działa. Czyli co z nieba spadła? :roll:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
jesli miales dluzszy czas nie przestawione na pozycje zapalania przy otwartych drzwiach, mowie tu o B4, to jest cos takiego ze sie to zawiesza, mam to u siebie i u kilku osob juz to zauwazylem,damianjuve pisze:przy otwartych drzwiach to nie działa
takze po jakims czasie sie powinno to naprawic
pewnie mi ktos zaraz napisze ze krancowka na drzwiach sie wiesza, wiec nie, bo mam dodatkowa sygnalizacje otwartych drzwi i dziala to bezblednie
-
- Forum Audi 80