---WszyStkO o nIczYM czyli OffTopiC pełną gębą---
na to akurat nic, bo Pb wieść to nie przestępstwo ale już %% albo papierosy z UA to tak A tak swoją drogą to kupowałem na UA paliwo od gościa co passatem B3 kombi woził po tonie paliwa w środku w beczkach, żeby było śmieszniej to woził to z Białorusi na UA a potem polacy to kupowali.aldi pisze:Ciekawe co by powiedzieli gdybym wiózł ze 120l pb w beczkach.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To trzeba się kiedy wybrać po zaopatrzenie...
Dodawaj sobie po 10km/h do prędkości bo gdzieś tyle zawyża licznik. Jakieś strasznie długie te biegi wyszły...
Napisz jakie masz oznaczenie skrzyni, tutaj masz wyliczenia dla skrzyni BAA:siejek pisze:Mam pytanko do posoadaczy zetorków, jaką macie prędkość na każdym biegu przy 2500 obr/min i 3000 obr/min, bo nie mam niestety obrotka a chciałbym wiedzieć orientacyjnie :mrgreen:
Dodawaj sobie po 10km/h do prędkości bo gdzieś tyle zawyża licznik. Jakieś strasznie długie te biegi wyszły...
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-2-0-b ... 38726.html ale super stołki :roll: :!:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ma ktoś możliwość podania mi nr. Odmy silnika z Audi A4 o oznaczeniu AEB rok 98.
Przykladowe zdjecie zamieszczam to odma ad a4. 1.8 ADR, ta część to plastik który wchodzi w silnik, a w ten plastik wchodzi i jeszcze taka gumowa rurka zagieta w polowie, z tego co wiem to sa to dwie oddzielne częśći, wiec prosze o oba numery, zdjecie jest tylko przykladowe.
EDIT.
ta rura odpowietrzajaca to element na zdjeciu o oznaczeniu 13A
http://img208.imageshack.us/f/14242220.jpg/
Mam mały problem bo po 1, mam taki nr : 06A 103 221AH, wg ludzi na forum to wlasnie nr, tej trojramiennej rurki gomowej ktora wchodzi w ten plastik w silniku, po wpisaniu w Intercarsie wyskakuje : Przewód wentylacji skrzyni korbowej, ok fajnie, cena 55zł, po kliknieciu na dane szczegółowe :
nazwa: Przewód hamulcowy elastyczny
opis : 06A 103 221BH Przwód hamulcowy AUDI TT 8N3, 8N9
FAIL,
teraz post z forum passata :
panowie ja także miałem problem z odmą i sprawa ma sie tak że ten plastikowy el o nr 058103213 (rura odpowietrzajaca) można kupić w każdym szanujacym sie sklepie moto. za ok 150 zł natomiast obudowa zaworu jednokierunkowego (ten gumowy trójnik) nr 058103247 to tylko w aso ale cena banalna 21 zł (w skodzie) el.te są stosowane w silnikach o oznaczeniu AEB,APU.ANB
21zł ?! ja slyszalem ze 150 to kosztuje, co tu jest grane, co sadzicie o zakupie miedzianego trojnika, paru wezykow silikonowych i moze sam bym zrobil sobie ta odme, przynajmniej byla by niezniszczalna, jedyne co bym musial kupic ten plastik lub go mocniej dokrecic.
EDIT 2:
Mam juz sklep internetowy gdzie dostane obie częśći.
plastik 037103772b - 94 zł
ta rurka 058 103 213 - 85 zł
dostepne tylko ori
Przykladowe zdjecie zamieszczam to odma ad a4. 1.8 ADR, ta część to plastik który wchodzi w silnik, a w ten plastik wchodzi i jeszcze taka gumowa rurka zagieta w polowie, z tego co wiem to sa to dwie oddzielne częśći, wiec prosze o oba numery, zdjecie jest tylko przykladowe.
EDIT.
ta rura odpowietrzajaca to element na zdjeciu o oznaczeniu 13A
http://img208.imageshack.us/f/14242220.jpg/
Mam mały problem bo po 1, mam taki nr : 06A 103 221AH, wg ludzi na forum to wlasnie nr, tej trojramiennej rurki gomowej ktora wchodzi w ten plastik w silniku, po wpisaniu w Intercarsie wyskakuje : Przewód wentylacji skrzyni korbowej, ok fajnie, cena 55zł, po kliknieciu na dane szczegółowe :
nazwa: Przewód hamulcowy elastyczny
opis : 06A 103 221BH Przwód hamulcowy AUDI TT 8N3, 8N9
FAIL,
teraz post z forum passata :
panowie ja także miałem problem z odmą i sprawa ma sie tak że ten plastikowy el o nr 058103213 (rura odpowietrzajaca) można kupić w każdym szanujacym sie sklepie moto. za ok 150 zł natomiast obudowa zaworu jednokierunkowego (ten gumowy trójnik) nr 058103247 to tylko w aso ale cena banalna 21 zł (w skodzie) el.te są stosowane w silnikach o oznaczeniu AEB,APU.ANB
21zł ?! ja slyszalem ze 150 to kosztuje, co tu jest grane, co sadzicie o zakupie miedzianego trojnika, paru wezykow silikonowych i moze sam bym zrobil sobie ta odme, przynajmniej byla by niezniszczalna, jedyne co bym musial kupic ten plastik lub go mocniej dokrecic.
EDIT 2:
Mam juz sklep internetowy gdzie dostane obie częśći.
plastik 037103772b - 94 zł
ta rurka 058 103 213 - 85 zł
dostepne tylko ori