Witam. Postanowiłem założyć elektrykę opuszczania przednich szyb w audi b4. Czy takie urządzenie uniwersalne z allegro będzie pasować? Warto w to inwestować? Czy lepiej poszukać oryginalnego mechanizmu np. z demontażu?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam!!!
Przykładowy link z allegro bo nie mogę znalesc sklepu
http://moto.allegro.pl/item218251196_un ... kosc_.html
[B3/B4]elektryczne szyby - uniwersalne
[B3/B4]elektryczne szyby - uniwersalne
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, 23:36 przez mike21, łącznie zmieniany 1 raz.
No tez tak myslałem Tylko własnie mam problem bo w okolicy nie ma zadnego szrotu :roll: myslałem ze ten wynalazek sie nada.dziekiDoc pisze:zdecydowanie lepiej poszukac po szrotach oryginalnych el szyb.
Ten wynalazek napedza CI oryginalny mechanizm czyli kreci Ci w zasadzie korbą którą demontujesz.
Bedzie CI to halasowac a zywotnosc bardzo slaba.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
juz to chyba kazdy przerabiał i nie ma sensu kupowac zadnych chinskich badziewi ktore kreca niby korbą
kup sobie orginalne podnosniki z allegro z wiązką elektryczna panelami przyciskami itd... lusterka beda tez potrzebne do zestawu... tyle ze koszt napewno nie 200zł ale juz 500 jak chesz cos wiedziec to pisz do mnie na gg to Ci wytłumacze co potrzeba bo juz nie raz to przerabialem i wlasnie u siebie jakis czas temu wszystko montowałem.
kup sobie orginalne podnosniki z allegro z wiązką elektryczna panelami przyciskami itd... lusterka beda tez potrzebne do zestawu... tyle ze koszt napewno nie 200zł ale juz 500 jak chesz cos wiedziec to pisz do mnie na gg to Ci wytłumacze co potrzeba bo juz nie raz to przerabialem i wlasnie u siebie jakis czas temu wszystko montowałem.