[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Forum Audi 80
- Imię: Dawid
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Grzegorz7A, tak ja kolega napisal 1.8T AMB narazie seria z lekkim zamachemi FMIC.
Cos tam pewnie bedzie kiedys a co to czas pokaze, wiesz planow to ma kazdy duzo, nietety czesto zycie wryfikuje je skutecznie.
Pozdro.
MIODEK, jezdzisz tak i jezdzisz ciagle, dobrze ze mnie nie budziles smsamiod rana bo dluzej spalem i troszke slabo sie czulem :->
chmiel25, No i nic nie pasuje nie ogladaj, nie komentuj
Ani sie chwale ani sie zale tak sobie na pale fotke wrzucilem bo mi sie nawinela akurat.
No jebanal bo padaczka, twoj sie jeszcze trzyma to sie ciesz :mrgreen:
Moze bym i wpadl nie wiem dzisiaj we wtorek ci powiem, jak mi sie jakis upierd renault nie trafi w pracy jak oststnio to moze i zajrze, tylko gdzie ja tam do was moja padlina
Cos tam pewnie bedzie kiedys a co to czas pokaze, wiesz planow to ma kazdy duzo, nietety czesto zycie wryfikuje je skutecznie.
Pozdro.
MIODEK, jezdzisz tak i jezdzisz ciagle, dobrze ze mnie nie budziles smsamiod rana bo dluzej spalem i troszke slabo sie czulem :->
chmiel25, No i nic nie pasuje nie ogladaj, nie komentuj
Ani sie chwale ani sie zale tak sobie na pale fotke wrzucilem bo mi sie nawinela akurat.
No jebanal bo padaczka, twoj sie jeszcze trzyma to sie ciesz :mrgreen:
To sie zdedcydujciedeejay.ftb pisze:chmiel25 napisał/a:
PS w środe latamy po łodzi i kręcimy wpadniesz??
...a moze i we wtorek
Moze bym i wpadl nie wiem dzisiaj we wtorek ci powiem, jak mi sie jakis upierd renault nie trafi w pracy jak oststnio to moze i zajrze, tylko gdzie ja tam do was moja padlina
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80