Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[All] Wyciszenie wnętrza

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 10 gru 2010, 18:37

zrób <aparat> i się pochwal jak poszło <ok>

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 13 gru 2010, 14:54

jmm pisze:
keczy pisze:
jmm pisze:-Filc samochodowy, gdzie to kupić tanio, czy brać to porso czy coś innego. Znalazłem coś w Wawie ale za 54zł za metr, a szerokość tylko 1.4. Ysiul masz może namiary na tą hurtownie, z której brałeś, może mi to wyślą.
Jakies dwa tygodnie temu wymienialem filc u siebie, po godzinie poszukiwania znalazlem w sklepie Komfort :mrgreen: U mnie byla dostepna tylko grubosc 5mm ale koles mi powiedzial ze na zamowienie mozna sciagnac 10mm, koszt za metr to 12pln. Ja zrobilem to tak ze zerwalem stary filc, odtluscilem podloge i uzylem dwustronnej tasmy klejacej, jako ze filc ma tylko 5mm grubosci to polozylem dwie warstwy :-)
Ciekawe.. i to jest ten zielony filc samochodowy? 12zł za metr, a jaka szerokość?

Ale chyba kupię to:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1357211654

Cena jest OK, parametry też
Niestety nie, jest to niebieski filc pod wykladziny, ma jednak takie same wlasciwosci jak samochodowy, szerokosc to ok 1.5m ;-)
ysiul pisze:zrób <aparat> i się pochwal jak poszło <ok>
Mam foto ale siadl mi blutacz w kompie i nie mam jak zgrac :-/ Podeslij mi numer tel to wysle mms <ok>

[ Dodano: 2011-01-03, 17:54 ]
Panowie, zdobylem przez przypadek filc samochodowy :mrgreen: Sa dwa minusy, ma grubosc 5mm i jest pociety na pasy o szerokosci ok 60-80cm dlugosc ok 2m. Jesli komus podejdzie to oddam w dobre rece za <piwo> Jak cos to pisac na Pw

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl