[b3] Liczniki od b4 do b3.
[b3] Liczniki od b4 do b3.
Witam.
Szukałem, szukałem i nie znalazłem.
Zrobiłem remont silnika niuni i przydałoby się jeszcze rozwiązać problem zegarów, mianowicie nie działa wskaźnik temp, paliwa oraz nie nabija kilometrów.
Będą do B3 z VDO pasowały liczniki również VDO ale od B4? dokładniej na zasadzie, wyjmij stare / włóż nowe, tak żeby nic już nie przerabiać.
Szukałem, szukałem i nie znalazłem.
Zrobiłem remont silnika niuni i przydałoby się jeszcze rozwiązać problem zegarów, mianowicie nie działa wskaźnik temp, paliwa oraz nie nabija kilometrów.
Będą do B3 z VDO pasowały liczniki również VDO ale od B4? dokładniej na zasadzie, wyjmij stare / włóż nowe, tak żeby nic już nie przerabiać.
Tak zegary będą pasowały. Ale możesz naprawić stare zegary wymieniając stabilizator z tyłu zegarów taki na trzech nóżkach i zebatke w prędkościomierzu która odpowiada za nabijanie kilometrów.mmarcin pisze:Będą do B3 z VDO pasowały liczniki również VDO ale od B4? dokładniej na zasadzie, wyjmij stare / włóż nowe, tak żeby nic już nie przerabiać.
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
https://audi80.pl/b3b4-rozbiorka-i-n ... t47269.htm tu znajdziesz linka na allegro
a co do stabilizatorów to nie wiem takie pierwszy raz widzę
a co do stabilizatorów to nie wiem takie pierwszy raz widzę
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
zębatka prędkościomierza
Witam poszukuje dla mojej audisi zebatke nie liczy kilomerów i jest smutna :oops:NorbertGSX pisze:tak tą i powinno śmigać
Takową zębatkę można kupić od naszego klubowego kolegi który mało się udziela. Jego nick to rtvaa (https://audi80.pl/b3-7a-licznik-kilometrow-vt4667,60.htm) tam znajdziesz meila i tel. Ogólnie to sprzedaje to po 28 zł plus przesyłka
Polecam bo sam nie dawno kupowałem
Polecam bo sam nie dawno kupowałem