Kiedyś to było fajnie jak nie było carrefura to tam fajnie się jeżdziło i dobre miejsce a tak w Rybniku to ciężko o takie miejsce jest, jakoś nie mam pomysłu żadnego.. chyba że na lodowiskuG_DRAGON pisze:A tak na marginesie chłopaki, trzeba byłoby znaleźć jakieś fajne miejsce do zimowego driftingu...
Co wy na to :?:
[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
to były stodoły i parking pokryty jest kamieniami niektóre dość duże, oprócz tego ostatnio go ogradzali, jest parking przed basenem w kamieniu.PEPEK pisze:byłem kiedyś w knajpie Wesoła Kobyłka czy jakoś tak, gdzieś w zwonowicach i tam niedaleko tej knajpy był taki jebitnie duży parking czy coś w tym stylu. Tylko nie wiem czy akurat asfaltowy ale jak śniegu pełno to nie ma różnicy :mrgreen:
natym gdzie był plus kiedyś to na tym parkingu stoją tiry, busy i autobusy i smerfy sobie tam sobie wcinają a ten parking obok tesco masz na myśli co jest obok bp i mc'donald?G_DRAGON pisze:No bo w samym Rybniku to pozostaje tesco, albo ten pod nieistniejącym plusem na paruszowcu koło bp i tej czerwonej myjni..