[B3 1.6D] Drewniana deska
[B3 1.6D] Drewniana deska
Witajcie drodzy klubowicze!
Wpadłem na szalony pomysł, który mam zamiar zrealizować w dalekiej przyszłości, jak już doprowadzę moje auto do wysokiego stanu technicznego. Wówczas przyjdzie czas na ulepszenia wizualne i estetyczne. Ale już dziś warto pomyśleć o przyszłości
Pomysł jest taki, że chciałbym zamontować w moim Audi drewnianą deskę rozdzielczą. Czy ktoś z was bawił się już w takie rzeczy? Czy jest jakaś firma, która takie rzeczy robi? Jak myślicie, jak taki element będzie się prezentował we wnętrzu Be-trójki?
Wpadłem na szalony pomysł, który mam zamiar zrealizować w dalekiej przyszłości, jak już doprowadzę moje auto do wysokiego stanu technicznego. Wówczas przyjdzie czas na ulepszenia wizualne i estetyczne. Ale już dziś warto pomyśleć o przyszłości
Pomysł jest taki, że chciałbym zamontować w moim Audi drewnianą deskę rozdzielczą. Czy ktoś z was bawił się już w takie rzeczy? Czy jest jakaś firma, która takie rzeczy robi? Jak myślicie, jak taki element będzie się prezentował we wnętrzu Be-trójki?
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Mocno będzie chciał to całe wnętrze może wystrugać: :mrgreen:trepek pisze:A jakby to miało wyglądać? Chcesz wystrugać drewnianą deskę?
matewka drewnianą deskę rozumiem przez coś takiego:
Ale jak chodziło Ci o coś podobnego daj sobie spokój. B3 jest o jakieś 20 do 40 lat za młode na taki design. Jak już to komplet dekorów z 90 proponuje. Ewentualnie jak chcesz więcej drewna to deska i parapety z 80 po 94 r.
matewka, ok. więc przygotuj się że do deski po 94 przypasują najlepiej parapety (boczki po 94) a dla tych z kolei trzeba rezać drzwi bądz wymienić drzwi na wersje seryjnie zaopatrzone w parapety. Inna mają tą blache pod boczkiem
A jeśli z 90 wnętrze to taniej będzie kupić same dekory. (popielniczka, zegary dodatkowe, pokrętła nawiewu i dekor "na poduszkę" pasażera) Sama decha jest taka sama, mi by się nie chciało przekładać jej więc.
A jeśli z 90 wnętrze to taniej będzie kupić same dekory. (popielniczka, zegary dodatkowe, pokrętła nawiewu i dekor "na poduszkę" pasażera) Sama decha jest taka sama, mi by się nie chciało przekładać jej więc.