[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
NIki tylko się nie obraź na mnie Moja koncepcja była taka cały czas żeby dać lusterka w kolor ale jak zobaczyłem u ciebie to jednak zrezygnowałem ale może to zależy od zdjęcia i innych czynników i może na live wygląda w pytę no nie wiem narazie lusterka mi się podobają czarneNiki20 pisze:A jak dla mnie to lusterka tylko i wyłącznie w kolor.
Ps :oops: troche mi wstyd ze nie porobiłem zdjęć co nowego zawitało w niuni
a zawitało:
Webasto (mam ciepło w zimie <ok>)
AC/BC + oczywiscie manetka do sterowania
Kino samochodowe (czyli adapter dvd pod navi i odtwarzacz dvd <ok>)
Manetka od tempomatu bo miałbyć podłączony ale narazie nikt nie może rozgryźć jak podłaczyć w tdi na boschu
Podświetlane daszki przeciwsłoneczne
Podświetlanie nóg
MBC i turbo na 1.2 bar
Na a teraz zbieram graty na grubsze rezanie którego bardzo mi brakuje szczególnie w jednej porze roku
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
DYZIO pisze:ale jak zobaczyłem u ciebie to jednak zrezygnowałem
Co to MBC? :oops:
Oj grube mody widzę... :shock:
Co do klimatronika to jak go założysz to będzie miazga w środku... Tylko powiedz na co stawiasz czy na wygodę i wygląd czy tylko na wygodę?? Ja też myślałem o klimatroniku ale przeraziła mnie robota. Z manualką miałem sporo roboty. Jutro będę jeszcze kończył.
<ok>Piotr_Audi pisze:climatronic ?
I to cieszy mnie najbardziej :mrgreen:GSF pisze:No można powiedzieć że 90% gratów już masz <ok>
hehehe każdy by chciał takie prezentywujo1 pisze:AC/BC + oczywiscie manetka do sterowania
a może dasz mi to jako prezent pod choinkę :mrgreen:
Mówiłem zebyś się nie gniewał każdy ma swój gust a ja pewnie mam kiepski wiec sięNiki20 pisze:
nie przejmuj <ok>
Manual Boost ControllerNiki20 pisze:Co to MBC? :oops:
Tak szczerze to i na to i na to ponieważ do wyglądu mojej deski brakuje mi tylko panela od klimatronica no i bardzo brakuje mi klimy latem <ok>Niki20 pisze:Tylko powiedz na co stawiasz czy na wygodę i wygląd czy tylko na wygodę??
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80