[80 1.9tdi] pytanie o przepływke
-
- Forum Audi 80
[80 1.9tdi] pytanie o przepływke
Hej klubowicze mam takie pytanko jezeli przepływomierz(mówię tutaj o Boschu)padnir albo raczej nie domaga bo ta przypadłosc chyba jest u mnie ale jeszcze nie zdiagnozowałem tego do końca....to co takiego w niej pada co sie psuje ze autko słabo jedzie ze trzeba kupic nowa....można to jakoś wytłumaczyć???? :?: i mam do was pytanko może mam ktoś z was do sprzedania taka właśnie przepływke bo jestem coraz bardziej przekonany ze to ja boli bo na drugim biegu autko sie zbiera na 3 tez ale było kiedys lepiej a na 4 to juz słabo na 5 to juz nie mówie...pozdrówka
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
właśnie wyczyściłem ten czuujnik...no i zobaczymy czy coś pomoze sprawdziłem odrazu luz na turbie jest delikatny luz ale czytałem na forum ze ma tak być ale tez zauważyłem troszke oleju od strony gdzie turbo bije powietrze ale to chyba nie jest bardzo duzy problem tak mi sie wydaje kolejna sprawa jak zimny nie chce palic...swiece sa sprawne bo sprawdzałem kat wtrysku jest dobry bo była pompa robiona stawiam na wtryski...musze pojechac na sprawdzenie ich no i mułowaty sie zrobił....nazbierało mi sie troche tego ale kasy w tym miesiacu niemam musi to poczekac do stycznia.... a ja lubie mieć wszystko sprawne ale kasa mi przystawia... :evil: bo chciałem mu podnieść troche mocy ale musi byc sprawny by moć cokolwiek zaczac....jezeli wtryski beda padniete to kupiłbym odrazu mocniejsze i same końcówki można wymienic na lepsze tak czy nie?i jakie najlepiej? :?: aha jeszcze jedno jak zimny dymi mi na niebiesko a jak ciepły to ani grama moga byc uszczelniacze na zaworach?troche tego jest ale juz pieniedzy dołozyłem do niego i szkoda mi go sprzedawać....
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
kurcze przyjechałbym z miłą checia ale do pracy idę... i nie dam rady...bo wiesz mi chodzi o to ze jezeli wtryski padły to jak mam wymieniać to już na mocniejsze wymienie a Ty kolego program masz od kogo?i za jaka kase?mamy tutaj u nas kogoś kto sie tym zajmuje czy najpewniejszy jest "kostrz"byłeś u niego czy Ci przysłał gotowego kompa?