[b3,b4] Radio - wybor do 150pln
[b3,b4] Radio - wybor do 150pln
Witam panowie jakie polecacie radio do 150zl myslalem nad takimi pozycjami
pioneer-deh-2820mp
pioneer-deh-3900mp
kenwood-kdc-w3541
Pozdrawiam
pioneer-deh-2820mp
pioneer-deh-3900mp
kenwood-kdc-w3541
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 22:14 przez gemus, łącznie zmieniany 5 razy.
Nie wiem czemu chcesz pchać głośniki w tylne drzwi, ale jak już to polecam to alpine-sxe-1725s
Co prawda nieco przewyższa Twój budżet, ale to najlepsza opcja głośników w tej cenie, tak uważam.
Co prawda nieco przewyższa Twój budżet, ale to najlepsza opcja głośników w tej cenie, tak uważam.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:21 przez Żelu, łącznie zmieniany 1 raz.
te alpiny sa dobre bo mało miejsca zajmują ale co do grania nie ma z nich głębokiego basu tylko taki lekki przyjemny akurat jako drugi zestaw głośników, dużo z nich nie wyczarujesz i zależy co ty chcesz z audio robić, ja miałem te głośniki w fiacie Palio kombi z przodu zamontowane no powiedzmy za tą cene nie można narzekać ale głośniejszego słuchania niema.
W tej cenie jak najbardziej godne zakupu.
Jeżeli już tak ciśniemy pod 150zł to tu jeszcze dwie opcje:
Hertzhertz-dcx-165
Phonocar-zestaw-odseparowany
Jeżeli już tak ciśniemy pod 150zł to tu jeszcze dwie opcje:
Hertzhertz-dcx-165
Phonocar-zestaw-odseparowany
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:23 przez Żelu, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Podczepię się pod temat i zapytam starych wyżeraczy!!! :mrgreen:
Mam zamiar kupić radyjko a mianowicie zastanawiam sie nad modelami takimi jak:
pioneer-deh-2200
lub
lg-lcf600uru
W swojej audi mam już zamontowane Helixy DB 62.1 zakupione w tamtym roku w cenie około 250 zł. Jednak nie jestem do końca usatysfakcjonowany gdyż brakuje mi tak zwanego soczystego jeb..... z tyłu chodzi mi o czysty bassss ale nie tylko, co oznacza że nie myślę oo tubie czy skrzyni basowej lecz o lepszej klasie głośników jednak posiadam AVANTA i zostają mi tylko drzwi tylne. Panowie macie jakiś pomysł na mój problem kasa jaką chciał byum przeznaczyć to 500-600 zł. na radio i głośniki.
Pozdrawiam
szkodnik
Podczepię się pod temat i zapytam starych wyżeraczy!!! :mrgreen:
Mam zamiar kupić radyjko a mianowicie zastanawiam sie nad modelami takimi jak:
pioneer-deh-2200
lub
lg-lcf600uru
W swojej audi mam już zamontowane Helixy DB 62.1 zakupione w tamtym roku w cenie około 250 zł. Jednak nie jestem do końca usatysfakcjonowany gdyż brakuje mi tak zwanego soczystego jeb..... z tyłu chodzi mi o czysty bassss ale nie tylko, co oznacza że nie myślę oo tubie czy skrzyni basowej lecz o lepszej klasie głośników jednak posiadam AVANTA i zostają mi tylko drzwi tylne. Panowie macie jakiś pomysł na mój problem kasa jaką chciał byum przeznaczyć to 500-600 zł. na radio i głośniki.
Pozdrawiam
szkodnik
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:25 przez szkodnik, łącznie zmieniany 1 raz.
żeby lepiej zagrały wytłum drzwi i daj im więcej prądu np wzmacniacz spięty pod radio wtedy będą grały z pełną mocą bo radio nie zasila ich w pełni a co do radia to poszukał bym coś używanego alpine-cda-7873r lub alpine-cde-9881r a to że masz avanta nie wyklucza cię i możesz zrobić panele z przodu
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:26 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.
moim zdaniem ten pionierek wporzadku :mrgreen: polecilbym jako nowy <ok>
a co do uzywanych...napewno jakies rozwiazanie choc alpine robi swietne radyjka...ale cena troszke odstrasza...
moim skromnym zdaniem lap tego pioneer'a :mrgreen: :mrgreen:
ale jeszcze moge polecic kenwooda...tez nie sa stosunkowo drogie...ale porzadne :mrgreen:
a co do uzywanych...napewno jakies rozwiazanie choc alpine robi swietne radyjka...ale cena troszke odstrasza...
moim skromnym zdaniem lap tego pioneer'a :mrgreen: :mrgreen:
ale jeszcze moge polecic kenwooda...tez nie sa stosunkowo drogie...ale porzadne :mrgreen: