[świetokrzyskie] pogaduchy
Moze na miescie slabo wypatrujesz. Codziennie sie krece i to dosyc sporo, a co do zlotow to nie chce mi sie tracic czasu po to tylko, zeby postac na parkingu i popatrzec na fury. Bylem na jednym i jak taka jest organizacja na kazdym zlocie to spolczuje. (chociaz nie powiem droga na spot byla... ciekawa - kolega z czerwonej kupety pewnie wie o co mi chodzi )karol_17 pisze:No w Ostrowcu nie widoczny , a na zlotach tym bardziej ;D
A wiatrowke dalej woze...
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
na jakim ty chłopie spocie byłeś? Chyba rozpoczęciu sezonu w Bałtowie. Jak tamten spot Ci się nie podobał to Panu już dziękujemy.lukiqr pisze:Bylem na jednym i jak taka jest organizacja na kazdym zlocie to spolczuje. (chociaz nie powiem droga na spot byla... ciekawa - kolega z czerwonej kupety pewnie wie o co mi chodzi )
-
- Forum Audi 80
No wtedy byl tez nasz spot. Pojechalem z noga w gipsie bylo nas 5osob. W baltowie bylo wiecej, 5zl za parkinkg miedzy "zlotowiczami" staly prywatne samochody, tuz za parkingiem jakis osiol szpanowal beemka az mu prawie tloki przez maske wyjebalo, a co do pogody to tez nie bylo za ladnie, bo padalo i nie bylo za cieplo. Chyba ze nie o tym samym dniu rozmawiamy.. Tak czy siak jakos mnie to nie kreci. Jesli lubicie to jezdzijcie ja nie czuje takiej potrzeby... Moze kiedys... Chyba nie jest zapisane w regulaminie tego forum ze musze jezdzic, a jesli jest to prosze napisac do admina o usuniecie mojego konta, bo moze nie nadaje sie na to forum