[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
kawasaki_klf, to zwykła lampa dzielona z wsadzona 9gorzej lub lepiej ) soczewką.Jeśli soczewka jest mała to pewnie pochodzi od jakiegoś innego auta lub od halogenów z jakiejś 80-tki.gornik, dobrze Ci napisal-trzeba bylo sie zapytac przed zakupem.Niestety moim zdaniem nic z tego nie zrobisz ciekawego.
Jak koledzy pisali na górze na pewno nie jest to soczewka
od świateł mijania - jest za mała. Z pewnością jest to soczewka
z halogenów do tego ta prążkowana lampa... strasz tym jeździć.
Teoretycznie mógłbyś to spolerować, ale to nie jest tani i szybki
zabieg nawet jak zrobisz to samemu, gra nie warta świeczki.
od świateł mijania - jest za mała. Z pewnością jest to soczewka
z halogenów do tego ta prążkowana lampa... strasz tym jeździć.
Teoretycznie mógłbyś to spolerować, ale to nie jest tani i szybki
zabieg nawet jak zrobisz to samemu, gra nie warta świeczki.
Witam,ma ktoś może te lampy na samochodzie?interesują mnie foty,nie czarne tylko konkretnie te srebrne
lampy
kupiłem cabrio w okazyjnej cenie i z własnej niewiedzy nie zorientowałem się że lampa dzielona nie występowała w cabrio,przeliczyłem się też ,gdyż spodziewałem się że oryginalne soczewki są nieco tańsze...
lampy
kupiłem cabrio w okazyjnej cenie i z własnej niewiedzy nie zorientowałem się że lampa dzielona nie występowała w cabrio,przeliczyłem się też ,gdyż spodziewałem się że oryginalne soczewki są nieco tańsze...
a jak poznać czy ori soczewka jest z wersji eu czy angielskiej?jest możliwość bez rzeźbienia przerobienia angielskich soczewek na europejskie?czy zwykłe zespolone lampy można przerobić bez rezania na europejskie? i czym i czy różnią się te z 80 od 90,mam na oku te ale cena powala
soczewki z allegro
czy te są oryginalne?bo cena jak za oryginał ale te klosze jakieś podejrzane-wydawało mi się że przy soczewce powinny być gładkie
soczewki z allegro
czy te są oryginalne?bo cena jak za oryginał ale te klosze jakieś podejrzane-wydawało mi się że przy soczewce powinny być gładkie