[80 1.9tdi] pytanie o przepływke
-
- Forum Audi 80
a napisz jaka cena takiego programu bo?Na miejscu to Ci robił?ale lepiej kupić całe wtryski uzywane od afn-a czy kupić same końcówki wydajniejsze to chyba na jedno wychodzi...Ja mam jakoś uprzedzenia do uzywanych cześci a jeszcze do silnika.Ale powiedz można kupić wydajniejsze same końcówki do tych co teraz sa... :?:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Pytanie nie do mnie ale pozwolę sobie odpowiedzieć
Można ,130zł sztukarafal.skromny pisze:można kupić wydajniejsze same końcówki do tych co teraz sa... :?:
skontaktuj się z użytkownikiem Kostrz ,zrobi ci program jaki zechcesz i taniej nie znajdzieszrafal.skromny pisze:a napisz jaka cena takiego programu bo?Na miejscu to Ci robił?
No nie zupełnie taniej ,bo jak kupisz drugi komplet ,to swoje możesz sprzedać ,o ile są sprawne i spora część się zwróci.Najlepiej jest zacząć od programu ,bo efekt jest bardziej odczuwalny niż po zmianie wtrysków ,pużniej można zmienić wtryski .Piszę to z własnego doświadczenia bo ja tak właśnie zrobiłemrafal.skromny pisze:lepiej kupić całe wtryski uzywane od afn-a czy kupić same końcówki wydajniejsze to chyba na jedno wychodzi..
-
- Forum Audi 80
właśnie o to chodzi kolego ze pradopodobnie dwa wtryski mi nie chodza swiece sa dobre bo sprawdzałem... prad dochodzi w styczniu po wypłacie zrobie te wtryski i pogadam z kostrzem jaka kasa objaśni mi co i jak i umówie sie z nim by mi założył chipa... a takie pytanie jak pójde do sklepu motoryzacyjnego to co mam im powiedzieć końcówki wtrysków jakies numery albo oznaczenia by gośc nie zgłupiał
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Żeby cię tylko cena nie powaliła w sklepie ,bo za boscha ok.200zł za jedną sztuke wołają na alledrogo :roll: np.takie http://allegro.pl/koncowki-wtryskow-bos ... 72731.html a numer masz w opisie aukcji <ok>rafal.skromny pisze: a takie pytanie jak pójde do sklepu motoryzacyjnego to co mam im powiedzieć końcówki wtrysków jakies numery albo oznaczenia by gośc nie zgłupiał
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
chciałem tutaj podziekować DYZIO bo powyczyszczeniu tego czujnika przy icku autko całkiem inaczej chodzi...odzyskało swój zywioł choc niewiem czy nie powinno byc jeszcze lepiej ale juz nie szukam dziury w całym dobrze ze nie kupiłem nowej przepływki... :mrgreen: no juz nastawiłem sie na podniesienie mocy w moim zetorku tylko kasa mały problem mam z tym teraz...ale chyba zrobie tak jak kolega munior mówił na tych wtryskach dam tylko chipa a pózniej zaloze sobie koncówki albo cale wtryski od AFN-a musi to poczekać do stycznia...ale po załozeniu chipa na oryginalnych wtryskach to jezeli pózniej dam mu mocniejsze to nie trzeba jakis korekt wprowadzac????
-
- Forum Audi 80
nie można jej zregenerować czasem przeczyszczenie pomaga na jakiś tam okres, ten element się zużywa, chyba że się myle to koledzy mnie tutaj poprawią swoją bogatszą wiedzą.rafal.skromny pisze:a takie pytanko taka przepływke to można zregenerować?przepraszam ze tak wypadam z pytaniem jak filip z konopi ale tak mnie to nurtowało jak przeciez to sa sprawy elektryczne to chyba jest możliwosc naprawy... :?: