[b4 1z avant] problem z tylnia klapa
[b4 1z avant] problem z tylnia klapa
witam kolegów mam problem z tylnia klapa przy moim avancie nacisnolem na klamkę i nie otwiera i teraz nie wiem jak się dostać do zamka żeby otworzyć ,ma ktoś jakiś sposób proszę o pomoc!!!
- tokarka606
- Forum Audi 80
Klamka ci pękła niestety więc na jakiś czas będziesz miał otwieranie "na sznureczek".Musisz zdjąć tapicerkę z klapy.Od góry pociągniesz i zejdzie,jest na zatrzaskach,które teraz przy tych mrozach prawdopodobnie połamią się ale można je kupuć spokojnie.Potem zobaczysz cięgna do obydwu zamków ,jak je pociągniesz to się otworzy.
Klamka kosztuje dużo i ciężko na szrotach znaleźć.Ja przerobiłem na pilota po tym jak pękła drugi raz.
Pozdro
Klamka kosztuje dużo i ciężko na szrotach znaleźć.Ja przerobiłem na pilota po tym jak pękła drugi raz.
Pozdro
tokarka606 pisze:Klamka ci pękła niestety więc na jakiś czas będziesz miał otwieranie "na sznureczek".Musisz zdjąć tapicerkę z klapy.Od góry pociągniesz i zejdzie,jest na zatrzaskach,które teraz przy tych mrozach prawdopodobnie połamią się ale można je kupuć spokojnie.Potem zobaczysz cięgna do obydwu zamków ,jak je pociągniesz to się otworzy.
Pozdro
ok ale czy na pewno zejdzie przecież od sirodka ten uchwyt plastikowy trzyma na śrubki