[B3] Felgi - szeroka stal
[B3] Felgi - szeroka stal
Witam. Jako że przymierzam się do wyboru felg na lato to wpadła mi do głowy myśl żeby założyć poszerzaną stal. I tu pytanie. Czy macie jakieś fotki jak wygląda b3 na takiej feldze. Nie żadne bbs-y tylko stal poszerzona.
A i jeszcze jedno. Jak byście malowali takie koła (moja b3 jest biała i czarne zderzaki)
A i jeszcze jedno. Jak byście malowali takie koła (moja b3 jest biała i czarne zderzaki)
Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 23:50 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
nie nieeee gleba musi być, przeciez taka felga bez gleby to wieś straszna, co prawda nie bedzie to -140 ale -60 mysle całkiem nieźle bedzie sie komponowac, felga ma wystawać lekko za nadkole (max 1 cm) albo na równo z nadkolem, to jeszcze do ustalenia z "Panem poszerzaczem stalówek" Ten sam Pan zaproponował mi właśnie żeby środek pomalować na czarno a rant na zieleń kawasaki.
http://wheel-wide.com/
Ta strona była już na forum.
Ta strona była już na forum.
Widziałem tę stronę, ale ten koleś z allegro za zrobienie 15-tki z uszczelnieniem, wypiaskowaniem i pomalowaniem krzyknął mi 100zł sztuka, więc sporo taniej a prawodpodobnie ma lepszą technikę spawania (zostawia tylko 1 spaw -nie wspawywuje płaskowników tak jak robią to inni). Jego numer: 28673162
Jak mi zrobi to się pochwalę jak wrażenia z jazdy i wykonania.
Jak mi zrobi to się pochwalę jak wrażenia z jazdy i wykonania.
czarne z czerwonym owszem przejadły sie, ale np u mnie w miescie nie ma ani pomarańczy ani fioletów ani różu ani zieleni, co do srebrnego to popieram przedmówcę.
Może to nie są stalówki ale popatrzcie sobie jak biały lubi się z takimi kolorami
zobaczcie na tą czerwień, wg mnie super pasuje do białejgo lakieru
aczkolwiek czarnego z czerwonym nie wykluczam:
no ale zdjęć b3 ni ma
Może to nie są stalówki ale popatrzcie sobie jak biały lubi się z takimi kolorami
zobaczcie na tą czerwień, wg mnie super pasuje do białejgo lakieru
aczkolwiek czarnego z czerwonym nie wykluczam:
no ale zdjęć b3 ni ma