[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
no fura zreanimowana, gdyby nie wypadła przy okazji cała półośka to byłoby zrobione w 30min, a tak to 5 godzin pierd**lenia sie z tym wszystkim. Ale matt specjalista dał rade
Koszt zabawy 300zł + robota + wrażenia- bezcenne Najlepszego dla wszystkich na Święta, co by było jak najmniej takich sytuacji w których trzeba reanimować nasze nunie :->
Koszt zabawy 300zł + robota + wrażenia- bezcenne Najlepszego dla wszystkich na Święta, co by było jak najmniej takich sytuacji w których trzeba reanimować nasze nunie :->
hejo chłopaki w ten świąteczny czas co myślicie na takie coś : w związku z tym iż co środę są spoty w Rybniku może powinniśmy wybrać jedno miejsce stałe i jeden czas czyli 19sta,tak jak jest teraz.Świąteczne zakupy się skończyły więc będzie więcej luzu na parkingach, bo tak co środe jest umawianie się które miejsce wybrać, i trzeba być przed kompem do ostatniej chwili przed spotem żeby wiedzieć gdzie być jak by się wybrało stałe miejsce kłopot z głowy, jedynie byśmy się umawiali czy jest spot czy nie bo czasem aura dokucza lub poprostu nie ma się czasu na spota. Oprócz tego można by pomyśleć o masowym esie do osób które są w klubie z naszych ziem a nie są aktualnie na forum i nie wiedzą czy spot jest czy nie i gdzie.. można by wtedy posłać esa i każdy kto da numer otrzymał by informacje np o 18stej iż jest spot audi - miejsce xxx godz.19.00
co o tym myślicie tylko nie mówcie nie wykonalne
co o tym myślicie tylko nie mówcie nie wykonalne
diablo228, nie śledzisz wątku Przecież mamy ofiecjalnie ustalone, że głównym miejscem spotkań jest REAL a w przypadku braku aury bądź jak ostatnio- przepełnionego parkingu na tejże miejscówce- spoty odbywać się będą na MAKRO. To jest chyba nawet wyraźnie zaznaczone w pierwszym poście. Także ktoś kto nie siedzi na forum tuż przed spotem ma dwie (a właściwie 3 ) możliwości- real, makro, a jak jest pusto to McDonald na rogu Kotucza/Budowlanych
matt1988 tak teraz sobie myśle że najlepszym rozwiązaniem byłoby zostawić auto od razu tam pod tym blokiem i na miejscu wymienić ten wahacz, nie byłoby wtedy kłopotu z lawetą i tą półośką bo jak sam widziałeś wymiana wahacza poszła nam w ok 30min :-> a przez tą półoś to prawie 5godzin zabawy. No ale udało się to zrobić i oby przyszły rok był o wiele szczęśliwszy niż ten mijający, tego wszystkim miłośnikom Audi życze :->
Żelu wóz najszybszy w mieście to mają chłopacy z beemek :mrgreen: ja mam stary samochód w którym wahacza odpadają :mrgreen:
Żelu wóz najszybszy w mieście to mają chłopacy z beemek :mrgreen: ja mam stary samochód w którym wahacza odpadają :mrgreen:
jak się prześledzi forum to co środe umawianie gdzie spotŻelu pisze:diablo228, nie śledzisz wątku Przecież mamy ofiecjalnie ustalone, że głównym miejscem spotkań jest REAL a w przypadku braku aury bądź jak ostatnio- przepełnionego parkingu na tejże miejscówce- spoty odbywać się będą na MAKRO. To jest chyba nawet wyraźnie zaznaczone w pierwszym poście. Także ktoś kto nie siedzi na forum tuż przed spotem ma dwie (a właściwie 3 ) możliwości- real, makro, a jak jest pusto to McDonald na rogu Kotucza/Budowlanych
- leniwiecroku
- Forum Audi 80
dydo85, leniwiecroku przyjechał jak nasza ostatnia trójka właśnie odjeżdżała do Maca i jechał za nami przez pół miasta a poznaliśmy się dopiero pod Mac'iem
diablo228, wbij w końcu na spot, dostaniesz od każdego po numerze kom i w razie co będziesz się kontaktował bezpośrednio Ja też muszę pozbierać od każdego nr bo póki co mam chyba tylko z 5
diablo228, wbij w końcu na spot, dostaniesz od każdego po numerze kom i w razie co będziesz się kontaktował bezpośrednio Ja też muszę pozbierać od każdego nr bo póki co mam chyba tylko z 5