B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ot taki kaprys był i wskoczył kpl kit weitec'a w bdb stanie
zmiana rozstawu zakończona, lecz pojawił się problem... właściwie nie doinformowałem sie tam gdzie trzeba i narobiłem sobie niepotrzebnie kosztów i nadzei
zeby zalozyc tarcze 288mm potrzeba jarzmo i zacisk pod wymiar min.288mm - max.312mm, probowalem przerobic (zeszlifowac) zaciski i jarzma ale ten mega drut nie wyszedł i popłynąłem na kasie mocno, szukam aktualnie tarcz na przód 280x22 5x112 100C4 oraz prawe (str pasazer) jarzmo b4 2.8 v6
bez pomocy tokarza, zmiana rozstawu by nie wyszła ze względu iż trzebabyło wytoczyć specjalne podkładki dystansujące pod łożysko itp (dokładniejsze info u mańka od cabrio w temacie na str6)- koszt 50pln
foto:
poskladane wszysko w jedno ale nie da rady jeździć bo zacisk ociera o tarcze <buu>
ps. tarcze w bdb stanie sprzedam za 50pln para 288x~25 (dokladny wymiar na życzenie) po małym przebiegu
aha i jeszcze w między czasie dotarły osłony na silnik ale na dniach pozstaną po nich tylko wspomnienia :oops: custom, to custom <lol>
1.01.2011r. prawdopodonie ruszą poważniejsze modyfikacje (jutro się okaże jak poważne będą gdy przelew zostanie zaksięgowany)
na koniec jeszcze obowiązkowo zdjęcie z pola bitwy, a właściwie burdelu jaki ostanio powstał u mnie w dziupli <lol>
gornik opitoli ci opony od wewnetrznej strony a od zewnatrz beda jak nowki, to tak najprosciej rzecz ujmujac.
To tez <ok>szuan pisze:gornik napisał/a:
ciekawe co by się działo.
moja pomocnica by sikała na boki
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 22:02 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.