Audio w b3
Audio w b3
Słuchajcie mam do was pytanie..chce kupić głośniki do audioli tak do 100zł .. nie znam sie zbytnio na markach .. co powiecie mi o BOSCHMANN-ach ? i ogólnie jakie polecacie.. prosze o rady.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 17:56 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko zalezy chyba od oczekiwan jakie stawiamy głośniką i od tego jak będziemy słuchali muzyki .. na przodzie mam peiying-a a na tyle mam ori audi no ale niestety po podłączeniu jeden pochodził pare minut i padł a drugi załącza się co pare minut pocharczy chwilę i przestaje. więc działają mi tylko syczki. A może jakieś glośniki Blaupunkta ?
witam wszystkich i mam takie pytanko mam audiczke b3 tylnie boczki wymienilem z b4 tam sa glosniki nie wiem jakie wlozyc posiadam wzmacniacz blaupunkta gta 4 suba JBL 1204 jakie glosniki zamontowac do niego ?pomocy szukam szukam i nic nie moge znaisc z gory dzieki wielkie jesli pomozecie nie znam sie nic na tym:)
ja kupiłem za 200 zł hertze (2 gwizdki i głośniki niskotonowe w zestawie) i grają bardzo dobrze dla dość wymagającego ucha.
coś tego typu
hertz-dsk-165
na audio nie ma co żałować pieniędzy
znajdziesz na pewno taniej.
polecam
coś tego typu
hertz-dsk-165
na audio nie ma co żałować pieniędzy
znajdziesz na pewno taniej.
polecam
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 17:15 przez slaby, łącznie zmieniany 1 raz.
Marko74 tak jak kolega wyżej mówił w tylne boczki polecam helixy lub hertze odesparwane do tego wytłumienie drzwi a co do kolegi CYPKA jak nie polecał wszystkim buszmenów to teraz przerzucił sie na coś czego nie stać bynajmniej mnie a i pewnie dużo osób tutaj a koledzy chcą aby sprzęt dobrze grał i kosztował rozsądne pieniądze