[b3 1.8] pasek rozrządu naciąg?
[b3 1.8] pasek rozrządu naciąg?
Witam,dobrze jest naciągnięty pasek rozrządu?
http://zapodaj.net/d3f142beebda.jpg.html
http://zapodaj.net/d3f142beebda.jpg.html
Ostatnio zmieniony 25 gru 2010, 19:55 przez seba9121, łącznie zmieniany 1 raz.
- percevalle
- Audi 80 Klub
Mam książkę serwisową tylko do innych roczników i tam pisze,że 90 stopni ma się odgiąć a ja jeszcze raz sprawdzałem i tak dość z dużą siłą od giąłem (trochę mocniej niż na tamtej focie co wyżej podałem) to może 90 stopni nie ma ale z 80 będzie myślę ,że w tej książce jest dobrze i mi nie przeskoczy.
A i jeszcze planuję zmienić olej i myślę nad mineralnym 15w40 będzie ok nie ma różnicy czy orlen czy lotos?
A i jeszcze planuję zmienić olej i myślę nad mineralnym 15w40 będzie ok nie ma różnicy czy orlen czy lotos?
- percevalle
- Audi 80 Klub
Według mnie też jest dobrze naciągnięty i raczej nie przeskoczy, musiał by na prawdę być słabo naciągnięty żeby przeskoczył.
to jaki ty masz teraz skoro piszesz że planujesz zmienić teraz na mineralny nie ma już oleju o niższych standardach, a skoro już stosujesz mineralny to możesz kupić jakiegoś np. Castrola <ok>seba9121 pisze:A i jeszcze planuję zmienić olej i myślę nad mineralnym 15w40 będzie ok nie ma różnicy czy orlen czy lotos?
Nie no też siedzi minerał. :mrgreen:
A nie będę zakładał innego tematu radio ciągle przestaje mi grac jak zamknę np.drzwi i wysunę je poruszam kablem od anteny i znów działa to wina leży po stronie kabla anteny czy coś w radio?radio to vw beta nie wiem jaki model dokładnie jakieś starsze. A rozebrałem je i są urwane na płytce luty co są połączone do całej obudowy i jeden jakiś obwód na płytce brakuje z 1cm luty dało by to zrobić?Mam nadzieję,że mnie zrozumiecie.
A nie będę zakładał innego tematu radio ciągle przestaje mi grac jak zamknę np.drzwi i wysunę je poruszam kablem od anteny i znów działa to wina leży po stronie kabla anteny czy coś w radio?radio to vw beta nie wiem jaki model dokładnie jakieś starsze. A rozebrałem je i są urwane na płytce luty co są połączone do całej obudowy i jeden jakiś obwód na płytce brakuje z 1cm luty dało by to zrobić?Mam nadzieję,że mnie zrozumiecie.