Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobra spam ekipa, Nikki nie kupuj 45 - tki, jest dla mieczakow ;p
ale foty, prosze bardzo:
oprocz tego pstryknalem jeszcze fotki 10cio calówce ;p
no ale nie po to pisze posta bo ostatnio ludzia se jezdzeni za to chca miec komentowane auto, wiec sie juz trzy razy zastanawiam (wczesniej dwa razy sie zastanawialem) czy wogole cos zaprezentowac <:P> hehe, otoz dotarl wczoraj oto taki maly se rarytasik ;]
ale foty, prosze bardzo:
oprocz tego pstryknalem jeszcze fotki 10cio calówce ;p
no ale nie po to pisze posta bo ostatnio ludzia se jezdzeni za to chca miec komentowane auto, wiec sie juz trzy razy zastanawiam (wczesniej dwa razy sie zastanawialem) czy wogole cos zaprezentowac <:P> hehe, otoz dotarl wczoraj oto taki maly se rarytasik ;]
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kolczat, w temacie to gwint bez powodu nie będzie siedział w deskorolce Będzie pewnie mega nisko...
Co do opon to fotki mnie tylko utwierdziły w tym, że taka opona powinna zawitać. Prawie nie widoczny naciąg a z drugiej strony balona nie ma (Kolczat teraz poważnie, bez żartów). Jak się na Nankang'ach jeździ??
Co do opon to fotki mnie tylko utwierdziły w tym, że taka opona powinna zawitać. Prawie nie widoczny naciąg a z drugiej strony balona nie ma (Kolczat teraz poważnie, bez żartów). Jak się na Nankang'ach jeździ??
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
chmielu jest wlasciciel, ja jestem tylko zywiciel ;pquick pisze:Niezłego pokeballa musisz mieć na tego Pikaczu
Niki20, z czystym sumieniem moge polecic, gdyby kosztowaly dwa razy wiecej to nie, bo lepiej dolozyc by bylo pare stow i kupic rainsporty, ale za mniej niz tysiaka miec komplet nowych letnich niskoprofilowek w 17stce? TYLKO nankang... pozatym poogladaj zdjecia ze zlotow, wejdz na cultstyle, czy gdziekolwiek, coraz wiecej wypasionych fur jezdzi na tym ogumieniu... a jak bedziesz zdecydowany na te rozmiar to bij do mnie to sie dogadamy z cena za moje dwie sztuki bo ja musze koniecznie obnizyc profil, zeby ten gwint zrobil swoja robote w lato