[1Z TDi B4] Pomoc przy doborze zawiasu
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
[1Z TDi B4] Pomoc przy doborze zawiasu
Witam wszystkich w ten wigilijny wieczorek. Wybieram sobie prezent na święta <ok> i zarazem potrzebuję pomocy. Chciałbym przed sezonem dorwać się do zawiasu troszkę go obniżyć i jednocześnie utwardzić dla trakcji i wyglądu ale nie do przesady. co sądzicie na temat tego zestawu? http://allegro.pl/audi-80-b4-sprezyny-a ... 04170.html
Chyba że macie inne propozycje. Korzystałem z szukajki przetrzepałem forum w doszukaniu się konkretnej dla mnie odpowiedzi lecz nie znalazłem nic satysfakcjonującego dla mnie. I do tego jeszcze chciałbym dobrać jakieś fajne , ładnie prezentujące się felgi ale to będę musiał chyba nowy temat założyć w innym dziale.
Chyba że macie inne propozycje. Korzystałem z szukajki przetrzepałem forum w doszukaniu się konkretnej dla mnie odpowiedzi lecz nie znalazłem nic satysfakcjonującego dla mnie. I do tego jeszcze chciałbym dobrać jakieś fajne , ładnie prezentujące się felgi ale to będę musiał chyba nowy temat założyć w innym dziale.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
leszek_gdansk, bardzo dobry zestaw sobie wybrales obnizy wystarczajaca zeby poprawic wyglad, nie bedzie wielkich problemow z jazda...
jedynym mankamentem ktopry mnie gryzie jest cena bo jakis czas temu tyle trzeba bylo dac za same amory z mts'a a teraz ze springami? jak bedziesz dzwonil to zpaytaj czy w tej cenie jest caly zestaw (amory + sprezyny) i daj tu znac ;]
pozdrawiam
jedynym mankamentem ktopry mnie gryzie jest cena bo jakis czas temu tyle trzeba bylo dac za same amory z mts'a a teraz ze springami? jak bedziesz dzwonil to zpaytaj czy w tej cenie jest caly zestaw (amory + sprezyny) i daj tu znac ;]
pozdrawiam
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
druga sprawa to czy znasz sie na regeneracji felg? chodzi o polerowanie (bo u mnie wchodza w gre felgi z rantami) bo za tysiaka to bieda bedzie znalesc cos ciekawego w dobrym stanie... ale mysle ze powinnienes poprzegladac sobie tematy uzytkownikow i tam znalesc swa inspiracje do ktorej chcialbys dazyc, ja tak zrobilem i mam co chcialem :mrgreen:
- leszek_gdansk
- Forum Audi 80
Wiesz mniej więcej wiem czego szukać ale felgi inaczej wyglądają powiedzmy na zdjęciu z jakiegoś portalu czy coś a inaczej na aucie dlatego ciężko trafić Jakieś tam podstawowe pojęcie mam o polerce ale jeśli miałbym się łapać za takie coś to na pewno nie sam tylko z kimś kto zna się lub ma o tym pojęcie Nie no rzecz jasna że z rantem inna opcja nie gra roli <ok>