[b3 b4 ] co to jest s-line
powiedzie jakie wystepuja tabliczki na przedniej atrapie. np quatrro
[ Dodano: 2007-07-30, 18:34 ]
ew gdzie taki mozna dokupic?
[ Dodano: 2007-07-30, 18:34 ]
ew gdzie taki mozna dokupic?
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 18:44 przez silentfox, łącznie zmieniany 1 raz.
@silentfox
S2/RS2, ale moim zdaniem to zalatuje trochę wiejskim tuningiem, a konkretnie wstawianie emblematu S-Line do samochodu, który eSką nie jest.
To wygląda podobnie jak Opel Tigra, którego ostatnio widziałem - na błotniku masa naklejek - Remus, Koni, NOS, OZ Racing itp. a samochód jak najbardziej seryjny...
S2/RS2, ale moim zdaniem to zalatuje trochę wiejskim tuningiem, a konkretnie wstawianie emblematu S-Line do samochodu, który eSką nie jest.
To wygląda podobnie jak Opel Tigra, którego ostatnio widziałem - na błotniku masa naklejek - Remus, Koni, NOS, OZ Racing itp. a samochód jak najbardziej seryjny...
Jak biała skóra to jest to Audi 90 Exclusive 2.3 20V, a znaczki ktoś sobie dołożyłsilentfox pisze:wiec postanowilem dzis polazic troche po miescie i poszukac modeli z takimi znaczkami.
nawet niewiedzialem ze az tyle ich jest, zanalazlem b3 i si e zaczelem przygladac co ma:
na tylnej klapie znaczek s2
biala skora
drewno
dodatkowe zegary
tylko pewnie znajac zycie gosciu sobie chyba sam montowal
Masz tu nawet link... :mrgreen: http://moto.allegro.pl/item218780282_em ... html#photojmm pisze:Przyczep sobie podkowę na szczęście :lol:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Zalatywać to może emblemat M POWER na grilu audi a4 które dziś widziałem :shock: porażka dosłownie. Audi do Bmw nie porównuj Ja poważnie myśle nad takim pakietem :mrgreen: Tzn mam zielone coupe tak jak eska, walne spryskiwacze reflektorów (niebawem), emblemat na gril i klape, z biegiem czasu białe tarcze od s2+BC, kiere mam No jedynie felgi będą na 4 śruby Nie mowie ze tak zrobie, ale skoro nie moge mieć jak narazie s2, to chociaż niech moje marne coupe ABC wygląda identycznie (no prawie, ale nie jakas fuszerka typu jeden znaczek ) i bedzie cieszyć oczodoły i motywować do celu jakim jest w dalszej przyszłości esdwa. A czy ktoś powie że ktoś coś udaje.. niech mówi, a ja się będe cieszył pięknym wyglądem i nie raz sie nabiore wchodząc do garażu he :mrgreen: Plan do obmyślenia