Napotkani koledzy
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Słonik pisze:Jak pod remiza i cabrio to pewnie Kolczat :lol:
Granatowe cabrio z białą wlepą. Niestety nie patrzyłem na fele, a znaków charakterystycznych nie zauważyłem. Chyba często stoi przy myjni przy wylocie na Chełm z Hrubieszowa. Na mieście także się ją widuje. Już byłby 2 klubowicz na stałe mieszkający w hrubku i 5 z okolic :lol:gibaj pisze:cabrio czy coupe?bo ja kiedyś też widziałem w hrubieszowie czarne coupe z wlepą ale nikt się nie przyznałp.s. czasem wożę towar do tego sklepu w chyżowicach :mrgreen:
gibaj, czym ty jeździsz po tym Hrubieszowie, może Zamiast Iveco albo co innego zapodaj "gibaj" :?:
tak zgadza się tam pomieszkujęmario2560 pisze:Dziś - Białystok srebrne B3 z wlepą klubową na BAU... zaparkowane przed blokiem przy ul. Pochyłej
[ Dodano: 2010-12-31, 13:07 ]
jeszcze raz ja co wy tam robicie to boczna uliczkaPrzemo80b3 pisze:W piątek w Białymstoku na ul. Pochyłej widziana na parkingu Złota Audiczka rej. BAU..... z wlepą na klapie bagażnika
ja nikogo nie moge namierzyć
Z córcią na spacerku byłem, w sumie można powiedzieć że jesteśmy sąsiadami, ja mieszkam na ul. Zagórnej, moją czarnulę widać z głównej jak lecisz w stronę Auchan więc łatwo ją namierzyć, chociaż teraz śnieg zasypał ramkii klubowe <ok>maly81 pisze: tak zgadza się tam pomieszkuję ...
jeszcze raz ja co wy tam robicie to boczna uliczka
ja nikogo nie moge namierzyć
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ciężarówka mercedes <ok> ale tylko czasami jestem w hrubieszowie a tak to lublin,krasnystaw,jarosław,łańcut :mrgreen:
gibaj, czym ty jeździsz po tym Hrubieszowie, może Zamiast Iveco albo co innego zapodaj
[ Dodano: 2011-01-02, 17:10 ]
dokładnie :mrgreen: właśnie tam ją widziałem a potem jechałem za nią ciężarówką :roll: może kupił taką z wlepą i nawet nie wie o forum. Chyba często stoi przy myjni przy wylocie na Chełm z Hrubieszowa.
Cze koledzy <ok>
co do tej Audi Cabrio na myjni w Hrubieszowie to masz rację kolego
już wam tu raz dwa wszystko tłumacze
ten koles nazywa się Pączek i faktycznie kupił ta Audi już z wlepa na klapie ale nie jest klubowiczem na A80 niestety. Teraz jeździ na kopłakach a alu ma 17stki na sezon 
On tam pracuje na tym LPG a jest z okolic Uchań. Swoją droga ja w Hrubieszowie nie widziałem żadnej Audiczki z wlepa a bardzo często się rozglądam za tym jeśli już tam bywam
a może ktoś kojaży moja B3 ?
w prawdzie nie mam jeszcze wlepy (kwestia czasu) ale znaki charakterystyczne to dwie anteny na tylnych błotnikach, błękitny metalik, ogi kapłaki, lampy tył z B4 avant, fajnie się prezentuje więc jeśli mnie widzieliście pewnie zwróciliście uwagę
więc jak ?
co do tej Audi Cabrio na myjni w Hrubieszowie to masz rację kolego
już wam tu raz dwa wszystko tłumacze
On tam pracuje na tym LPG a jest z okolic Uchań. Swoją droga ja w Hrubieszowie nie widziałem żadnej Audiczki z wlepa a bardzo często się rozglądam za tym jeśli już tam bywam
a może ktoś kojaży moja B3 ?
więc jak ?
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 11:48 przez motora125, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe
kolego GIBAJ dobrze, że mu kogutem żadnym nie łypnąłeś bo całkiem by Ci uciekł z pola widzenia <ok>
swoją drogą kupił ją na Mokrym w Zamościu wiosną 2009 chyba a od kogo ? zabij mnie- niewiem
ale cieszę się, że ktoś rozpoznał moja Audiczke wśród tłumu <ok>
będę teraz nadzwyczaj bacznie obserwował wszystkie 80-tki napotkane w Hrubieszowie
szczerze powiedziawszy nie przypuszczałem, że rodzina Audi jest taka dużą ale nie pozostaje nic tylko się cieszyć i ustawić kiedyś na :

swoją drogą kupił ją na Mokrym w Zamościu wiosną 2009 chyba a od kogo ? zabij mnie- niewiem
ale cieszę się, że ktoś rozpoznał moja Audiczke wśród tłumu <ok>
będę teraz nadzwyczaj bacznie obserwował wszystkie 80-tki napotkane w Hrubieszowie