[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
Widzę że w tej samej sytuacji jesteśmy... też szukam roboty, nasłałem sie tych CV i nawet jednej rozmowy kwalifikacyjnej nie było!, najlepsze że to nie tylko u mnie tak jest!... co z tym płockiem!, a cóż ci się stało że ci olej chla... może będę w stanie ci pomóc:). Arteriusz, a masz coś na kategorie "b" z busem własnym?:>.
Kiedy następne spotkanko?.
Kiedy następne spotkanko?.
mam tylko kat. b mechanik kierowca wulkanizator ogólnie moje byłe zawody he ;] poszukuje pracy jak najszybciej... jezeli wiecie o jakis ofertach z płocka lub okolic prosze o kontakt. a z audi co sie stało hm nadal to jest wielka zagadka... mozesz zobaczyc tu troche https://audi80.pl/b4-19-aaz-silnik-b ... t50090.htm
wydaje mi sie ze pierscienie juz do wymiany bedą... ale sie okaze za pare dni
wydaje mi sie ze pierscienie juz do wymiany bedą... ale sie okaze za pare dni
co do pracy to sam musze szukac, teraz to moze byc ciężko, jak cos bede wiedzial to bede na gg pisał, a do twmatu oleju, to byc moze turbina miec nie szczelnosc, u mnie tez by sie przydało z regenerowac, u znajomego w meganie wyciągneła cały olej aż wał stanoł.tak więc uważaj, na niebiesko to i moja kopci i mam ori 285tys nakrecone
Do nowego kolegi. Napisz jakie terminy ci pasują takie stałe.... lub jeśli większość ludu sie zgodzi to może zaczniemy już sie umawiać na za 2 tygodnie tak jak to arteriuszowi pasuje...?
Ciesze się że coraz więcej nas!...
ps.
co do pracy to były chyba w zeszłym tygodniu oferty pracy na mechanika w płocku w merkalu( o ile nazwy nie pomyliłem) chyba... jak byś znalazł robote jako mechanik to mogę iść na pomocnika mechanika do Ciebie
praca dla mechaników
29-12-2010 15:54:32
Treść:
Firma Auto Gama zatrudni osoby na następujące stanowiska:
- mechanik samochodowy
- pomocnik mechanika
- ślusarz/spawacz
- blacharz/lakiernik
Dokumenty prosze kierować na adres: sekretariat@merkal.pl
Adres e-mail.: sekretariat@merkal.pl
Ciesze się że coraz więcej nas!...
ps.
co do pracy to były chyba w zeszłym tygodniu oferty pracy na mechanika w płocku w merkalu( o ile nazwy nie pomyliłem) chyba... jak byś znalazł robote jako mechanik to mogę iść na pomocnika mechanika do Ciebie
praca dla mechaników
29-12-2010 15:54:32
Treść:
Firma Auto Gama zatrudni osoby na następujące stanowiska:
- mechanik samochodowy
- pomocnik mechanika
- ślusarz/spawacz
- blacharz/lakiernik
Dokumenty prosze kierować na adres: sekretariat@merkal.pl
Adres e-mail.: sekretariat@merkal.pl