[all b4] linka otwarcia maski - jak to działa
[all b4] linka otwarcia maski - jak to działa
koledzy potrzebuje kolejny raz pomocy a mianowicie poszła mi linka maski , wiec kupiłem nowa jakimś cudem udało mi się utworzyć maskę i zacząłem montowac drugą nowa linke i nie wiem jak było zmocowane ta blokada maski od kierowcy czy mi cos wyleciało nie wiem a nie mam drugiego audi zeby podpatrzec bo ta blokada od pasazera działa bez problemu tylka z ta jedna jest problem i na mój chłopski rozum cos tam powinno byc a nie ma
poprosze jaies foto jak to wyglada w waszych autkach lub sschemat bo w etce szukałem ale nici
pozdrawiam
poprosze jaies foto jak to wyglada w waszych autkach lub sschemat bo w etce szukałem ale nici
pozdrawiam
a napewno tal skówka od kierowcy w ta strone bo etka pokazuje w druga i własnie wziałem sie zato i linka pekła i kupiłem druga a nie chce ryzykowac podpatrzcie koledzy jak powinno byc i z góry dziekuje
dodano 2010-04-05
udało mi sie naprawic zaczepiłem naszego kolege - właściciela audi i pokazał mi na żywo o co lata. Rysunek powyżej prawidłowy , tylko trzeba pamiętać aby pancerz loinki był przy samej skuwce a skuwka na tej dźwigni z drutu co blokuje maskę a mój pancerz był jakiś lipny i był 4 cm krótszy ale dorobiony dystans i wszystko śmiga
dodano 2010-04-05
udało mi sie naprawic zaczepiłem naszego kolege - właściciela audi i pokazał mi na żywo o co lata. Rysunek powyżej prawidłowy , tylko trzeba pamiętać aby pancerz loinki był przy samej skuwce a skuwka na tej dźwigni z drutu co blokuje maskę a mój pancerz był jakiś lipny i był 4 cm krótszy ale dorobiony dystans i wszystko śmiga
- damianek1234561
- Forum Audi 80
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Nawet jak otworzysz z urwaną linką to i tak przecież zamkniesz machę bez problemu. Ja tak miałem jak montowałem przód karoserii po wjeździe z silnikiem. Linka mi wyskoczyła z pancerza właśnie od strony kierowcy i zanim doszedłem co i jak (maska otwierała się tylko z prawej strony ) jak palant kładłem się co chwile pod auto ze śrubokrętem i otwierałem tą lewą stronę . Dlatego nie warto się z tym śpieszyć, tylko na spokojnie sobie to obadać <ok> . Masz osłonę pod silnikiem?