[b3] Swiatlo w bagazniku
[b3] Swiatlo w bagazniku
witam ; )
mam audi b3 i chce sobie zamontowac swiatelko w bagazniku.. tylko jak tam doprowadzic prad . czy jedyna droga jest akumulator albo bepieczniki ? troche mi sie to nie widzi prowadzenie kabla przez cale auto ; )
mam audi b3 i chce sobie zamontowac swiatelko w bagazniku.. tylko jak tam doprowadzic prad . czy jedyna droga jest akumulator albo bepieczniki ? troche mi sie to nie widzi prowadzenie kabla przez cale auto ; )
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- percevalle
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
No niestety tak to jest z tymi wiązkami kabli, jakiś miesiąc temu je robiłem ale wczoraj zauważyłem znowu brak światła w bagażniku i brak podświetlenia tablicy rejestracyjnej więc znowu trzeba będzie do tych kabli zajrzeć całkiem możliwie że u Ciebie to samo się stało- jak z resztą piszą poprzednicy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:shock: No to musisz mieć jakąś maks ubogą wersję że nie ma tam światła.Audi88 pisze:Booo tam na klapie gdzie ma byc przelacznik tzn wlacznik tej lampki to jest czarna plastikowa zaslepka
Panowie, powiedźcie jak wygląda zasilanie lamp tylnych, podświetlania tablicy itp. To znaczy jest to sterowane plusem czy minusem? Bo gdyby było minusem to plus można byłoby dać z jednego z tych miejsc.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
zarowki sa podlaczone do masy na stale wiec swieca sie tylko gdy sie poda im plus z przekaznika czy manetki, lub wlacznika stopu
Audi88 sprobuj poszukac czerwono niebieskiego przewodu, bedzie on sie znajdowal miedzy polka a blacha polki w poblizu lampki bagaznika, bo to w zasadzie jedyny przewod ktory daje tam staly plus niezaleznie od wszystkiego, no chyba ze go tam niema
cos mi sie nie chce wierzyc ze nie bedzie tego przewodu, moze ktos go tam nie poprowadzil spowrotem jak zakladal glosniki, jesli gotam nieznajdziesz to moze byc w czesniej we wiazce ktora idzie w okolicy ze tak napisze "lewego lokcia" pasazera za kierowca, byc moze trzeba bedzie zdjac oparcie kanapy aby go tm poszukac
Audi88 sprobuj poszukac czerwono niebieskiego przewodu, bedzie on sie znajdowal miedzy polka a blacha polki w poblizu lampki bagaznika, bo to w zasadzie jedyny przewod ktory daje tam staly plus niezaleznie od wszystkiego, no chyba ze go tam niema
cos mi sie nie chce wierzyc ze nie bedzie tego przewodu, moze ktos go tam nie poprowadzil spowrotem jak zakladal glosniki, jesli gotam nieznajdziesz to moze byc w czesniej we wiazce ktora idzie w okolicy ze tak napisze "lewego lokcia" pasazera za kierowca, byc moze trzeba bedzie zdjac oparcie kanapy aby go tm poszukac
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 13:45 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant