audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
półtorej minuty? same ściągnięcie kratek 15-20 sekund... A gdzie trafienie w śruby kluczem spod spodu? znalezienie w paczce grzechotki i nasadki... no chyba, że masz chłopca na posyłki, zatem on ci gania po klucze, a ty robisz... A gdzie zrzucenie zderzaka z zatrzasków bocznych, aby go opuścić? także na niego schodzi około 3 minut szybkim tempemKolczat pisze:maciek12, no coz wystarczy wczesniej poswiecic sobie poltorej minuty na odkrecenie przednich srob zderzaka opuszczenie go i wkaldasz i wyciagasz lampy w sekundy i pozniej nie martwisz sie z "trafianie" w dziurki malymi srobkami
Swoją drogą z chęcią bym stanał ze stoperem i zobaczył, jak robicie to w 15 minut z dokładnością i zachowaniem wszelkich ostrożności <haha>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
skoro robicie to juz ma kto mi przynosic klucze... pozatym w zderzaku z kierunkami nie dostajesz sie rpzez kratki tylko przez oswietlenie tam masz dwie sroby do ktorych dostep jest naprawde bardzo dostepny, wiec nie ma sprawy mozemy sie zalozyc a pokaze Ci na zlocie majowym na mazurach, tylko przypomnij wczesniej zebym wzial klucze ;]
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
IC69, tez mam Ci zalatwic? :mrgreen:
gadalismy to nie chciales bo za drogo ;p wiec nie marudz <:P>
gadalismy to nie chciales bo za drogo ;p wiec nie marudz <:P>
to byla aluzja to odkladania kasy na lakiernika ktory przemaluje cala bude na mega kolor, niczym avant Żeton'adydo85 pisze:no co zrobie, kolor mam jaki mam... chciałem czerwonego avanta a trafił sie taki
- grzechas_audi
- Forum Audi 80