[All] Modyfikacje - talerzyki obniżające
Z tyłu zawiecha wygląda inaczej... możesz śmiało springi obcinać :mrgreen: Chyba że dorwiesz -60 na tył albo chcesz jeszcze niżej
Nie nakłaniajmy do zła/tworzenia niebezpieczeństwa.
Nie nakłaniajmy do zła/tworzenia niebezpieczeństwa.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 03:50 przez Arturo997, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Odgrzeje troszkę kotleta. Załozyłem wczoraj te talerzyki, autem jeżdzi się normalnie i pasują bez problemu ale
koszt
- talerzyki ok 50 zł
- krótsze odboje z osłonami ok 60 zł
- nowe śruby poduszki amort ok 7 zł
- kluczyk do dokęcenia tych śrub 33 zł
czyli razem około 150 zł a auto poszło może 5 mm niżej, maks 10. Praktycznie tego nie widać. Czyli jak narazie nie polecam Miejmy nadzieję że jeszcze się to uleży i siądzie. Foto wrzucę wieczorem
Pozdrawiam
Odgrzeje troszkę kotleta. Załozyłem wczoraj te talerzyki, autem jeżdzi się normalnie i pasują bez problemu ale
koszt
- talerzyki ok 50 zł
czyli razem około 150 zł a auto poszło może 5 mm niżej, maks 10. Praktycznie tego nie widać. Czyli jak narazie nie polecam Miejmy nadzieję że jeszcze się to uleży i siądzie. Foto wrzucę wieczorem
Pozdrawiam
A gdzie je kupiłeś bo ja tylko w tej cenie znalazłem.bob232 pisze:Witam
koszt
- talerzyki ok 50 zł
Pozdrawiam
http://allegro.pl/talerzyki-obnizajace- ... 39566.html