[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Niki20 nie w samochodzie nie powiesze bo za duże chyba że jako naszyjnik na kark - myślę że się dogadamy
Kolczat co do tych postojówek to źle nie jest ale mam pomysł jak zrobić to lepiej tylko strasznie zimno na takie rzeźbienie
gornik no to spoko, a może ja bym Ci je podesłał i Ty byś mi do tego gościa je dostarczył a ja przyjade po ich odbiór to się stykniemy i się odwdzięcze? co Ty na to
Kolczat co do tych postojówek to źle nie jest ale mam pomysł jak zrobić to lepiej tylko strasznie zimno na takie rzeźbienie
gornik no to spoko, a może ja bym Ci je podesłał i Ty byś mi do tego gościa je dostarczył a ja przyjade po ich odbiór to się stykniemy i się odwdzięcze? co Ty na to
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
maniekmac, hodzi mi o to ze ludzie wkladali postojowki w miejsca przeciwgielnych, a tam byla przerwa przy odblasku wiec ogolnie kijowo to wygladalo... na szczescie moda na to przeminela, wiec nie ma co rozgrzebywac, natomiast skoro mowisz ze da sie to ulepszyc to dobrze ze bedzie to jeszcze lepiej swiecic ;]
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
ATLAS pracy strasznie wiele nie było bo to rozwiązanie wstępne, po wyjęciu blendy wywierciłem otwory pod oprawki a zastosowałem takie z gumy, motocyklowe pod żarówkę jak postoje w zespolonych, wiązka to pikuś. Docelowo chcę zamontować w lampę odpowiednio docięte szkła z lampy np Coupe, ale to juz więcej cięcia i klejenia, czyli robota na lato.
Niki20 w znanej nam kwestii będziemy w kontakcie.
Niki20 w znanej nam kwestii będziemy w kontakcie.