Jak ktos na chody u nich to niech załatwia
Zniżki na części w Intercarsie.
Wydaje mi się, że da się ruszyć. Nie jest to tylko dla firm osoby prywatne po znajomości
również mają legalnie zniżki na części, więc czego nie mogli być zapisać zniżek na nazwę klubu i do tego przydzielić numer.
Mnie też to nie dotyczy bo mam swoje magiczne numerki, ale jak reszta płaci po cenach
bez rabatów to zwyczajne wywalanie kasy w powietrze.
również mają legalnie zniżki na części, więc czego nie mogli być zapisać zniżek na nazwę klubu i do tego przydzielić numer.
Mnie też to nie dotyczy bo mam swoje magiczne numerki, ale jak reszta płaci po cenach
bez rabatów to zwyczajne wywalanie kasy w powietrze.
Ja narazie drąże trochę temat. Czekam na odpowiedź, bo narazie za dużo się nie dowiedziałem.
"Kwestią rejestracji i zniżek dla klienta zajmuje się filia ( dyrektor, kierownik a najlepiej handlowiec ). Ze swojej strony radzę , abyś skontaktował się np. z Materii i zapytał ich czy taka forma zakupu części jest możliwa. Ja ze swojej strony nie przyznaję takich kart, i nie jest to moja „bajka” ale zasięgnę języka na miejscu i jak się cos dowiem to odpiszę. Zacznij od Materii."
Podsumowując, trzeba byłoby znaleźć kontakt do jakiegoś przedstawiciela handlowego z interu i przedstawić mu sytuację.
"Kwestią rejestracji i zniżek dla klienta zajmuje się filia ( dyrektor, kierownik a najlepiej handlowiec ). Ze swojej strony radzę , abyś skontaktował się np. z Materii i zapytał ich czy taka forma zakupu części jest możliwa. Ja ze swojej strony nie przyznaję takich kart, i nie jest to moja „bajka” ale zasięgnę języka na miejscu i jak się cos dowiem to odpiszę. Zacznij od Materii."
Podsumowując, trzeba byłoby znaleźć kontakt do jakiegoś przedstawiciela handlowego z interu i przedstawić mu sytuację.
To podaj jakąś cene z interu jaką on uzyskał a uświadomię Cię, że nie ma max zniżek <ok> . Swoją droga Inter nie jest taki super tani, bo jest kilka sieci, które na poszczególnych producentów ma dużo lepsze ceny.tomek1982 pisze:pomysl jest napewno dobry,ja osobiscie dziekuje.
Znajomy pracujacy w Fordzie ma max znizki kilka razy pytalem go o ceny jak bedzie by sie zapytal o cos to i tak ceny byly o wiele wieksze jak w tym sklepie w ktorym sie zaopatrzam