[all] Światła mijania na przekaźnikach
-
- Forum Audi 80
a co myślicie o takim zestawie :?:
Link Soczewki
+
HID
I jak podłączyć dodatkowe żarówki (światła drogowe) czy może kupić odrazu bixenony
jak myślicie :?: bardzo proszę o pomoc
Link Soczewki
+
HID
I jak podłączyć dodatkowe żarówki (światła drogowe) czy może kupić odrazu bixenony
Jak chcesz xenony to zmień auto na takie które je posiada a nie próbuj dokładać ich do auta z rocznika kiedy xenony z laboratorium nawet nie wyszły.piter58 pisze:a co myślicie o takim zestawie :?:
Link Soczewki
+
HID
Mam nadzieję, że niebiescy zaczną coraz częściej sprawdzać światła i ich legalność. Pocieszeniem jest dla mnie fakt że już kilka razy widziałem takie aukcje - jak sprawdzali homologacje lamp.
No i nie wspomnę, że autem z taką samodzielną przeróbką świateł to bałbym się za granicę jechać.
Kolego chodzi tu o to żeby poprawić jakoś świateł bo są naprawdę słabe i jak mam wydać 80zł na żarówki z kosmosu które prędzej czy później się spala wole dołożyć i kupić taki zestaw żebym w nocy widział dobrze i nie oślepiał innych (co za tym idzie nie miał problemów z niebieskimi) proszę o opinie czy ktoś stosował takie rozwiązanie a jak tak to jak to się spisuje?
całe lampy z wbudowanym migaczem bez soczewkipiter58 pisze:zespolone to znaczy?
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/lampy-audi-80-90-b3-b4-s2-rs2-zespolone-f-vat-i1387657164.html