Subaru, moja zimowa alternatywa quattro ;)
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Subaru, moja zimowa alternatywa quattro ;)
Witam! Przedstawiam wam Justyne :mrgreen: poruszam się już nią 2 lata w sumie jest to suzuki swift, tyle że to się nazywa Subaru Justy. Na moje zimowe warunki samochód rewelka, bo jest lekki, mały silnik i napęd 4x4 i może mi już dacie spokój czemu niemam quattro <mikolaj>
rok 1996
silnik 1.3
wyposażenie :?: ehhh
elektryczne lusterka
wspomaganie
air-bag
radio :mrgreen:
i to chyba na tyle, a zapomniałem wspomnieć, że autko zdrowe jak dzwon co jest rzadkością w tym modelu... <urodziny>
Pozdrawiam Borat <mikolaj>
rok 1996
silnik 1.3
wyposażenie :?: ehhh
elektryczne lusterka
wspomaganie
air-bag
radio :mrgreen:
i to chyba na tyle, a zapomniałem wspomnieć, że autko zdrowe jak dzwon co jest rzadkością w tym modelu... <urodziny>
Pozdrawiam Borat <mikolaj>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
naped jest tak jak w quattro tzn. ciagnie c
aly czas tyle, ze niema blokady ale jest opcja wylaczenia tylu na lato tzn. wjezdzam autem na kanal przekrecam o jeden obrot srubke na skrzyni biegow i mam oske auto wtedu spala gdzies o pol litra benzyny mniej. Jak jeszcze cos chcecie wiecej wiedziec pytajcie
aly czas tyle, ze niema blokady ale jest opcja wylaczenia tylu na lato tzn. wjezdzam autem na kanal przekrecam o jeden obrot srubke na skrzyni biegow i mam oske auto wtedu spala gdzies o pol litra benzyny mniej. Jak jeszcze cos chcecie wiecej wiedziec pytajcie