ul. wrocławska tam gdzie panie lekkich obyczaj sobie stoją czasemmati_a6 pisze:Ja nie bardzo wiem gdzie jest ten parking
[all] ilu nas jest w tym lubuskim
Jak dla mnie wspólny wyjazd pasuje Ja i tak będę jechał na nawigacji :oops: Jak coś to można się spotkać na parkingu orlenu na ul. Zielonogórskiej tak powiedzmy o 14. Hehe wygląda na to że Myślibor mnie ubiegł Co do umiejscowienia tego chwilowego lokum nie ma wątpliwości? Tylko gdzie na tym parkingu bo wbrew pozorom jest spory, Myślibora powinienem znaleźć ale reszty z Was nie znam jeszcze
NorbertGSX dam Ci znać na priv gdzie możesz uderzyć z pracą.
NorbertGSX dam Ci znać na priv gdzie możesz uderzyć z pracą.
Spotkajmy się wszyscy w Z.G na tym parkingu za stadionem żużlowym o 15. Jak będzie padać deszcz czy coś to polecimy wszyscy na Carrfoul. Tam na tym parkingu za stadioem to chyba luźniej bedzie, zjedziemy sie wszyscy i pomyslimy co dalej <ok> Czy to pasuje wszystkim?
Z tego co wstępnie się dogadałem to bedzie kilka C4, B4 i B3 8-) Ale wiece jak to jest, pewnie w ostatniej chwili ktoś się wysypie.... :roll:
slowik_88, Ja już wiem gdzie to jest, także nawigacja nie bedzie Ci potrzebna :mrgreen: A więc na Zielonogórskiej w Żarach, parking Orlenu o godzinie 14 i lecimy do Z.G. Jakby ktoś był chętny to zapraszamy <ok>
Z tego co wstępnie się dogadałem to bedzie kilka C4, B4 i B3 8-) Ale wiece jak to jest, pewnie w ostatniej chwili ktoś się wysypie.... :roll:
slowik_88, Ja już wiem gdzie to jest, także nawigacja nie bedzie Ci potrzebna :mrgreen: A więc na Zielonogórskiej w Żarach, parking Orlenu o godzinie 14 i lecimy do Z.G. Jakby ktoś był chętny to zapraszamy <ok>
Na Carrefour można się spotkać żeby razem wygrzebać się na ten parking koło stadionu. W sobotę będzie sezon zakupowy więc parking będzie pewnie zapchany. No chyba że pogoda nie dopisze. Co do spotkania w Żarach i wspólnego wyjazdu to na pewno się pojawię jak to mówią "w kupie zawsze raźniej" tylko Mati nie szalej bo ja mam zagazowanego ABT pod maską i dynamikę to w garażu zostawiam 8-)
A to ciekawe :mrgreen: Ja slyszalem, że "w kupie siła, bo kupy nikt nie ruszy" :lol:slowik_88 pisze: jak to mówią "w kupie zawsze raźniej"
Spoko spoko :mrgreen: U mnie najprawdopodobniej za jakiś czas pompa powie papa :roll: wiec nie bedzie tak źleslowik_88 pisze:tylko Mati nie szalej bo ja mam zagazowanego ABT pod maską i dynamikę to w garażu zostawiam
To jak panowie? Spotykamy sie na parkingu Carrefour?
Dokładnie to są trzy prawdy odwieczne dotyczące KUPY :mrgreen:
Kupy nikt nie ruszy
W kupie raźniej
W kupie cieplej
Żeby nie był totalny ot to założyłem temat w którym możemy się spokojnie wpisać i pogadać o sobotnim spotkaniu. W tym temacie i tak jest już niezły bałagan.
https://audi80.pl/spot-zg-parking-przy-stadionie-zuzlowym-vt50419.htm#545978
Kupy nikt nie ruszy
W kupie raźniej
W kupie cieplej
Żeby nie był totalny ot to założyłem temat w którym możemy się spokojnie wpisać i pogadać o sobotnim spotkaniu. W tym temacie i tak jest już niezły bałagan.
https://audi80.pl/spot-zg-parking-przy-stadionie-zuzlowym-vt50419.htm#545978
Narazie tylko sprawdzam czy byliby chętni... jak tylko się dowiem czegoś konkretnego to od razu dam znać
a co to za impreza bo przepraszam ale nie jestem w temacie...
wilu8 pisze:Myśle ze wspólne spotkanie grupy Vag to nasza jedyna szansa
Przyponinam 16 kwietnia jest cult warto i tam sie pojawić silną lubuską zgraną grupą
a co to za impreza bo przepraszam ale nie jestem w temacie...