Slawoaudi88 pisze:masz piękny froncik marzy mi sie taki
A tyłek to już nie? <palma> :mrgreen:
Zapodaje ludziska ostatnią sesje przed rozebraniem lalki i przygotowywaniem jej do sezonu.
Mikołaj w tym roku przyniósł mi limitowaną wlepe na tyłek xD z hasłem "Haven't got quattro" którego to pomysłodawcą jest deejayftb airbrush w postaci najzwyklejszego takiego se tam napisu którą wykonał user wielebny87 i dał dożywotnią gwarancję za co ogroooomny +
i uwaga... caluśki wydech pozostawiony na zaspie <mikolaj>
Tak sobie ryczy R5 na rurze kończącej się zaraz za katalizatorem heh
A tu sesyja... 'ostatnia w tym sezonie' hyhy , , , , ,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:39 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólnie całe auto bardzo fajne, tresery robią robotę, jedynie to dałbym znaczek w chromie z przodu - poprzednio też miałem dymione lampy i bardzo podobny kolor i kółka w chromie bardzo ładnie pasowały do dymionych lamp
kris0181 pisze: limitowaną wlepe na tyłek xD z hasłem "Haven't got quattro"
plagiatorzy bezczelni, jak pragne zakwitnac
Mnie tam nie było, mikołaj sam mi wlepe przyniósł <mikolaj>
Niki20 pisze:kris0181, no teraz to buczy jak należy :lol: Nie musisz nic robić z wydechem :mrgreen: Twoja qupeta zawsze mi się podobała. pozdroo
Jejciu...to boje sie spotkac Cie na jakims zlocie bo mi qpe zgwałcisz...albo co gorsza mnie... <uhh>
Wydech bedzie musiał być zdeka inszy bo spawany pod inny silnik <:P>
[center]UpDate 28 marzec 2011[/center]
Akcja z serii 'Wszyscy mają swapa, mam i ja' <urodziny>
Swapisko miało się zacząć już na jesieni ale co się odwlecze to nie uciecze :evil:
Organ przeszczepiany 2.2T MC został już wyciągnięty spod sterty gratów, powieszony za tyłek, rozebrany do gołego słupka, oczyszczony i obecnie będzie malowany/chromowany/złocony/polerowany wraz z osprzętem...czyli czego se dusza zapragnie <lol>
Motur będzie miał wymieniony mechaniczny wtrysk na elektronikę i docelowo ma to pluć grubo ponad 200 kuniami...co z tego wyjdzie to się okaże ;p , ,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:40 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
chybo101 pisze:Nareszcie się coś ruszyło :mrgreen: Tylko uważaj na panewki
hiehie <rotfl2> trza sie uczyc na błedach... najlepiej innych <:P>
nie ma obawy zajrzane było i w góre silnika i w dół, silnik jest po remoncie i zrobił po nim raptem 1000km
do wymiany idą tylko panewki, trochu im sie dostalo bo bylo za niskie cisnienie oleju przez uszkodzoną pompe oleju która tez sie wymieni.