[Lubuskie] Spot ZG parking przy stadionie Żużlowym
[Lubuskie] Spot ZG parking przy stadionie Żużlowym
Wiem Panowie że w sumie mamy wszystko ugadane ale trzeba tu trochę porządku zrobić. Więc sobota 8.01.2011 godzina 15 parking przy stadionie żużlowym Falubaz. Tyle spraw organizacyjnych Proszę się wpisywać. Później dodamy fotki.
Ot i powstała zamota. Myślę że podziemia pozostawimy jako plan awaryjny bo jak zaczniemy się zjeżdżać i kombinować to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Po za tym jak pisałem w carrefour w sobotę będzie masa ludzi i hałas, a to nie sprzyja spotkaniom. Ciepłą herbatkę i kawkę przywiozę w termosach, kubki i cukier też się znajdzie więc damy rade pod gołym niebem Dodatkowo ogrzewanie w Audicach mamy niezłe. Co Wy o tym myślicie? Co do "kup" to można by referat napisać i coś mi się zdaje że ten temat nam szybko nie przejdzie :lol: ale to nie miejsce i czas na to.
slowik_88, Ja jestem za twoją opcją czyli parking falubaz <ok> A swoją drogą, to jak wygląda sprawa LPG na parkingach takich jak na Carrefour :?: Pojazdy wyposazone w instalacje LPG mogą tam wjeżdżać?
Żeton, Spokojnie :mrgreen: Koleżka z roboty mówił że załatwił 5 postaci na 100%, więc nie będzie nas tak mało. Sami maniacy audi Jest jeden co ma 100 C4 2.3 zchipowaną na 220 owieczek, tylko nie wiadomo czy da rade dojechać
Żeton, Spokojnie :mrgreen: Koleżka z roboty mówił że załatwił 5 postaci na 100%, więc nie będzie nas tak mało. Sami maniacy audi Jest jeden co ma 100 C4 2.3 zchipowaną na 220 owieczek, tylko nie wiadomo czy da rade dojechać
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Panowie Szlachetni, melduje sie z uprzejma prosba - czy ktos z Was moglby 'w razie W' odebrac w ZG i przechowac w bezpiecznym miejscu parke foteli do auta? Mam zamiar poczynic taki zakup w Waszym miescie ale wziawszy pod uwage ze czesto jezdze po calym kraju przesylka mi sie nie opyla bo na pewno w koncu trafie do Zielonej. Temat bylby do ogarniecia w przyszlym tygodniu, pomozecie :?: