[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Musisz poprzyczepiać więcej emblematów na swoje Coupe - ja mam i jestem obecny w szklanym okienku <lol>chybo101 pisze:To teraz jeszcze żeby wszystkie spoty były tak liczne.Mam jedno ALE.
Skoro Paweł mógł narzekać na za mało czerwonego to ja ponarzekam ze za mało srebrnego
Taki dżołk bo mi się w pracy nudzi :mrgreen:
Dobre emblematy ten MTM z tyłu budzi szacunek :mrgreen:DeS pisze:Musisz poprzyczepiać więcej emblematów na swoje Coupe - ja mam i jestem obecny w szklanym okienku <lol>chybo101 pisze:To teraz jeszcze żeby wszystkie spoty były tak liczne.Mam jedno ALE.
Skoro Paweł mógł narzekać na za mało czerwonego to ja ponarzekam ze za mało srebrnego
Taki dżołk bo mi się w pracy nudzi :mrgreen:
Montaż filmu na poziomie tak jak i auta.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
tak bo widzisz jak byla ladna pogoda to Lukaszowoz byl brzydki i niekompletny a jak Lukaszowoz zrobil sie ladny to pogoda sie zes... i trza bylo sie schowac pod dach :mrgeen:
to nie jest moje ostatnie slowo w materii materialu promujacego nasze spotkania wiec kazdy dostanie tyle 'czasu antenowego' coby nie czul sie pokrzywdzony ale zeby moglo tak byc to trza przyjezdzac na spoty Moi Drodzy Parafianie - ja Was naganial nie bede <ok>
to nie jest moje ostatnie slowo w materii materialu promujacego nasze spotkania wiec kazdy dostanie tyle 'czasu antenowego' coby nie czul sie pokrzywdzony ale zeby moglo tak byc to trza przyjezdzac na spoty Moi Drodzy Parafianie - ja Was naganial nie bede <ok>