Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[vw passat b5] puka w prawym przednim kole

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 07 sty 2011, 23:25

SzymekB pisze:sorki za OT ale czy zawias audi b5 i pasata b5 to to samo ?
To samiutko.

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 08 sty 2011, 10:52

Dzieje się to na wszystkich biegach? Proponuje podnieść jedną stronę auta ,odpalić i wrzucić bieg i zmieniać biegi, a druga osoba niech wejdzie do kanału może coś podpatrzycie, u mnie pukało ostatnio ale winą było niedokręcone koło, ew. może rozpada się wewnętrzny przegub chyba że był też wymieniany, może plecionka od tłumika jest wyrobiona i jak masz już wyrobione poduchy pod silnikiem to Ci o bude tłumik wali bo blevionka nie tłumi drgań jak powinna, u mnie wywalałem kata i nie zmienięłm jej odrazu a była już wyrobiona to przy ruszaniu słychać uderzenia rury o bude.

Awatar użytkownika
KoralB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KoralB3 » 13 sty 2011, 15:32

Sprawa wyjaśniona .. Przyczyna ? Panie Panowie Przegób :roll: ale to nie wszystko. Przegób jak pisałem był wymieniany. Ojciec zaprowadził Paska na drugi warsztat a tam bo odjechaniu itp. Przegób sie rozleciał. Jeszcze co najlepsze wsadzili go odwrotnie czy coś takiego.. Teraz przegób został założony nowy + oś ? z tego co dobrze wiem. Facet na warsztacie powiedział do mojego taty że miał wielkie szczescie ze sie nie wybrał do Polski . :-/ Koszt 280euro + w cholere nerwów straconych przez Tate. Najgorsze jest to że wtedy za wymiane zapłacił coś ok. 300euro a to i tak sie rozleciało.

Dzięki wielkie wszystkim co sie wypowiedzieli w tym temacie.

Pozdrawiam Piotrek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl