[1.9TDI 1Z] Diagnostyka VAG.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- hackthemilk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- hackthemilk
- Forum Audi 80
interfejs diagnostyczny
Witam
Mam pytanie,otóż zakupiłem interfejs VAG USB KKL line (2 linie K) we wtyku OBD2,oraz
Adapter z OBD2 na OBD1 z Viakena
Moje pytanie czy mogę przetestować sam interfejs w kompie odnośnie znalezienia portu czy muszę podłączyć pod wtyczki w samochodzie,bo próbowałem na samym kompie podłączać i na vagu dawałem opcje i test portu to pisze port status ok,interface-not foud
Mam pytanie,otóż zakupiłem interfejs VAG USB KKL line (2 linie K) we wtyku OBD2,oraz
Adapter z OBD2 na OBD1 z Viakena
Moje pytanie czy mogę przetestować sam interfejs w kompie odnośnie znalezienia portu czy muszę podłączyć pod wtyczki w samochodzie,bo próbowałem na samym kompie podłączać i na vagu dawałem opcje i test portu to pisze port status ok,interface-not foud
- hackthemilk
- Forum Audi 80
witm chciałem się dziś połączyć ze swoją niunią ( na przepływce bosch) wszystko skonfigurowałem zgodnie z opisami z forum jednak przy próbie połączenia:
Select > 01-Engine wyskakuje mi takie coś:
nie ważne czy wpisze (0, 240, 19200) w niżej zaznaczonym oknie efekt jest ten sam:
co może być przyczyną ???
Select > 01-Engine wyskakuje mi takie coś:
nie ważne czy wpisze (0, 240, 19200) w niżej zaznaczonym oknie efekt jest ten sam:
co może być przyczyną ???
- hackthemilk
- Forum Audi 80
nie nie próbowałem ale jeśli ktoś może podesłać to bedę wdzięczny. Spróbuje wszystkiego chyba że ktoś w okolicach Kołobrzegu lub Koszalina jest w stanie mi pomódz.hackthemilk pisze:a próbowałeś na Polskim Vagu? lub na Vagu 3.11 bo to jak widać wersja nowsza :?: :idea:
e-mail : szkodnik1@gmail.com
Pozdrawiam
- hackthemilk
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Mam pytanie związane z VAG tyle ze chcialbym sie dowiedziec czy ktoś z Was jest z Krakowa albo znacie kogos kto by mi podpiął auto pod VAGa i powidzial czy cos jest do zrobienia. Chce podpiac bo jeszcze tego nie robilem a takie badanie bedzie wskazane, tymbardziej ze wydaje mi sie ze autko nie jest zbyt silne, pusci "smoka" przy depnieciu i zdaje sie ze ciut za duzo pali. Audi '92 r przepływka BOSH. Ktos by podpiął?
Baj de łej........ ile kosztuje normalnie takie podpiecie pod VAGa i diagnoza?
Baj de łej........ ile kosztuje normalnie takie podpiecie pod VAGa i diagnoza?
- hackthemilk
- Forum Audi 80
hackthemilk pisze:a pomoge ! juz CI wysyłam
a podaj inny adres niz gmail bp na tą lipną pocztę nieda się wysłać nawet exe.ka spakowanego - bo emial wraca <osohozi>
szkodniks@o2.pl