[Płock] Jest Ktos Z Płocka lub okolic ??
to kto jeszcze?:>
[ Dodano: 2011-01-08, 02:30 ]
To jeszcze może inaczej.
Widze ze nas tu coraz więcej to się trochę nazbiera nas:). Tak ze narazie pisać kto by ogólnie chciał kiedykolwiek w przyszłości, zostawić kontakt na gadu lub tel na Priv to będziemy informować jeden drugiego .
Ja proponuje jakiegoś spotka w kawiarni na czekoladę to sie posiedzi i po popycha głupoty ale jak ze ciekawe jak ostatnio , Czekoladka ze 4 zł taka już exkluziw wiec ktoś se fajków nie kupi,(mała strata, i zdrowie leprze:D) a wypije czekoladkę w spokoju i dobrym towarzystwie.
Jak bysie znalazło stała restauracje to może uda się załatwić żebyśmy mieli tam darmową czekoladkę i stałą miejscówkę. Więc zbieram najpierw pomysły na miejscówki
Pisać puki mam czas bo później nie załatwię czekoladki jak czasu nie będzie ...
[ Dodano: 2011-01-08, 02:30 ]
To jeszcze może inaczej.
Widze ze nas tu coraz więcej to się trochę nazbiera nas:). Tak ze narazie pisać kto by ogólnie chciał kiedykolwiek w przyszłości, zostawić kontakt na gadu lub tel na Priv to będziemy informować jeden drugiego .
Ja proponuje jakiegoś spotka w kawiarni na czekoladę to sie posiedzi i po popycha głupoty ale jak ze ciekawe jak ostatnio , Czekoladka ze 4 zł taka już exkluziw wiec ktoś se fajków nie kupi,(mała strata, i zdrowie leprze:D) a wypije czekoladkę w spokoju i dobrym towarzystwie.
Jak bysie znalazło stała restauracje to może uda się załatwić żebyśmy mieli tam darmową czekoladkę i stałą miejscówkę. Więc zbieram najpierw pomysły na miejscówki
Pisać puki mam czas bo później nie załatwię czekoladki jak czasu nie będzie ...
Chodzi mi dokładnie o smażalnie ryb "SUM" w brwilnie, na końcu praktycznie już w murzynowie, więc będziesz miał sporo paliwa do spalenia. Ale za to droga jest równa w wiekszosci trasy i jest sporo fajnych zakretów. Zawsze z kumplem tam jeździlismy on merckiem c180 na zawiasie amg, ja 80 b2 na bilstein. Fajne wyścigi szły.... takie oczywiście w miare rozsądne. Jest prosta gdzie rozwijałem stara babcia 170 i zakrety gdzie sie wchodzio powyzej 100 nieraz grubo. Fajna zabawa była, a spowrotem lansik :mrgreen: 60 na godzine.
Zajebiaszcza sprawa, jakby do tego jechało nas sporo audiolek, jego meśka złączyć z nami. Jest ich paru w płocku. Może byśmy sie jakos dogadali. :roll: dobra ryba na miejscu. Fajne spociki mogły by być, szczególnie latem.
Fajne miejscówki na foto też tam są na tle łąki wisły i pomostu.
Tyle odemnie na temat mojej wizji spotu. Czekam na krytyki i miłe słowa.
pzdr.
Zajebiaszcza sprawa, jakby do tego jechało nas sporo audiolek, jego meśka złączyć z nami. Jest ich paru w płocku. Może byśmy sie jakos dogadali. :roll: dobra ryba na miejscu. Fajne spociki mogły by być, szczególnie latem.
Fajne miejscówki na foto też tam są na tle łąki wisły i pomostu.
Tyle odemnie na temat mojej wizji spotu. Czekam na krytyki i miłe słowa.
pzdr.
na zime zakopałem go gdzie ińdziej i z faktu ze nie chce żeby mi uszkodzili auto. No a co do tej smażalni masz racje jest miło. Nie jest exkluzywna ale relatywnie tania i dobra. Chyba że ceny poleciały w góre bo są coraz popularniejsi.
Te zakręty fakt miło sie w nie wchodzi, ale na terenie zabudowanym nie polecam wiecej niz 60 bo czesto gęsto tam stoją i baardzo łatwo o wypadek w postaci wjechania w kogoś jak ktoś skręca. No ale ogólnie polecam też tą smażalnie. Do zaproponowania niestety nic nie mam bo nie chodze po restauracjach , chciaz dobra pizza jest na podolach tych od strony auchana, no ale nie ma co wspominac bo na spoty sie nie nadaje... Dobra jest restauracja pod strzechą na grodzkiej i fajnie by było postawić audiczki na grodzkiej:P, ale jeden element jest dyskfalfikujący że jest drogawo... fajna restauracja jest też jak sie wchodzi z grodzkiej nastary rynek i odrazu ta na rogu z prawej gdzie mają na podwyższeniu miejsca siedzące... no ale tu cen nie znam, bo nie pamiętam tak smao jak i nazwy. No i fajnie bo widok odrazu na auta:)
Te zakręty fakt miło sie w nie wchodzi, ale na terenie zabudowanym nie polecam wiecej niz 60 bo czesto gęsto tam stoją i baardzo łatwo o wypadek w postaci wjechania w kogoś jak ktoś skręca. No ale ogólnie polecam też tą smażalnie. Do zaproponowania niestety nic nie mam bo nie chodze po restauracjach , chciaz dobra pizza jest na podolach tych od strony auchana, no ale nie ma co wspominac bo na spoty sie nie nadaje... Dobra jest restauracja pod strzechą na grodzkiej i fajnie by było postawić audiczki na grodzkiej:P, ale jeden element jest dyskfalfikujący że jest drogawo... fajna restauracja jest też jak sie wchodzi z grodzkiej nastary rynek i odrazu ta na rogu z prawej gdzie mają na podwyższeniu miejsca siedzące... no ale tu cen nie znam, bo nie pamiętam tak smao jak i nazwy. No i fajnie bo widok odrazu na auta:)
mówicie o restauracji pod Murzynowem na górnym brzegu Wisły czy za Wisła na trasie do Duninowa?? Bo i z tej i z tej strony jest miejscowość Brwilno.? Mi pasuje ogólnie czwartek czy czwartki ogólnie bo w tym tygodniu nie ma mnie w Płocku. To co może ustawiamy 20 stycznia spotkanie na sztywno tylko piszcie czy wam pasuje i gdzie ten bar w końcu jest. Mój tel 793 794 072 nie pamiętam numeru gg bo jestem w pracy ale podeślę wieczorem.