Subaru, moja zimowa alternatywa quattro ;)
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fajna maszynka do śniegu :mrgreen:
Nie wiem chłopcy o co wam chodzi i co jakby miał Q AHH, jak się długo tam tłucze to i ośka da radę. Trzeba mieszkać w górach żeby wiedzieć co tam się sprawuje. Prawda taka że im mniejsze auto tym łatwiej go opanować, ewentualnie wypchać z zaspy. Każdy chyba wie że np maluch w zimę jest super tak samo np. tico A takie małe subaru to jest nie do zastąpienia. Niech służy długo i bez problemów <ok>
Nie wiem chłopcy o co wam chodzi i co jakby miał Q AHH, jak się długo tam tłucze to i ośka da radę. Trzeba mieszkać w górach żeby wiedzieć co tam się sprawuje. Prawda taka że im mniejsze auto tym łatwiej go opanować, ewentualnie wypchać z zaspy. Każdy chyba wie że np maluch w zimę jest super tak samo np. tico A takie małe subaru to jest nie do zastąpienia. Niech służy długo i bez problemów <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panie quattro to nie wszystko, jak żana była u mnie swoją Coupe i paru innych klubowiczów to im pokazałem jak się jeździ, co z tego że miała quattro jak ja i tak dalej wyjechałem moją ośką. Przede wszystkim liczą się umiejętności i podstawa dobre opony. A Subarynka jest bardzo fajna :mrgreen:gornik pisze:barto-team, mimo wszystko śmieszne subary + Twoje coupe =
AAH q Coupe, nie wiem po co Ci takie gówienko jak można mieć dobrą q.
a nawiasem mówiąc subarynka mnie nic nie kosztowała w zakupie, więc chyba nie muszę nic więcej mówić
Trochę prawdy, ale ostatnio B4 q (nie moją :mrgreen: ) wyjechałem na letnich 17" z zasp po lusterka.blacksjz pisze:ta z tym sie zgodze compi bylismy na takich oponkach co mialy gora 2 mm :D i golf 2 wyzej wjezdzal a my stalismy :D potem sie zakupilo to juz po tych górkach latał jak by mial lancuchybarto-team pisze:podstawa dobre opony
Nie wierzę, że żadna ośka by to zrobiła.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
gornik pisze:Trochę prawdy, ale ostatnio B4 q (nie moją :mrgreen: ) wyjechałem na letnich 17" z zasp po lusterka.blacksjz pisze:ta z tym sie zgodze compi bylismy na takich oponkach co mialy gora 2 mm :D i golf 2 wyzej wjezdzal a my stalismy :D potem sie zakupilo to juz po tych górkach latał jak by mial lancuchybarto-team pisze:podstawa dobre opony
Nie wierzę, że żadna ośka by to zrobiła.
Bartek, kiedy oddasz mi tego Colina.. bo nie mam w co grać na PS :mrgreen: